top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

6 katlı otopark yapacak!

400 araç kapasiteli

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, Lüleburgaz’ın trafik ve otopark sorununa çözüm bulmak için yeni otopark projesini duyurdu. Gerenli; “ Kocasinan İlkokulu’nun hemen yanında bodrum katıyla birlikte toplam 6 katlı modern ve kullanışlı bir otopark en kısa sürede hizmetinize girecek. Yaklaşık 400 araç kapasiteli otoparkımızda günlük araç sirkülasyonuyla 560 aracın faydalanmasını bekliyoruz” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, sosyal medya hesaplarından video paylaşmaya devam ediyor.

Gerenli, yeniden göreve gelmesi halinde yapacakları otopark projesini duyurdu.

6 KATLI OTOPARK YAPACAK

2’nci projesinin otopark olduğunu belirten Gerenli; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Lüleburgaz’ımızın sorunlarını birer birer çözüyoruz. Bu çerçevede kent çekirdeğimizde ki en önemli sorunlardan biri olan otopark sorunun ortadan kaldırıyoruz. Kocasinan İlkokulu’nun hemen yanında bodrum katıyla birlikte toplam 6 katlı modern ve kullanışlı bir otopark en kısa sürede hizmetinize girecek. Yaklaşık 400 araç kapasiteli otoparkımızda günlük araç sirkülasyonuyla 560 aracın faydalanmasını bekliyoruz. Hizmete sunacağımız otopark sayesinde kentimiz merkezinde ki otopark sorunu en aza indirilmiş olacak. Lüleburgaz’ın sorunlarını biliyor. Onları çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz” dedi.

1290 ÇOCUK YÜZME EĞİTİMİ ALDI

Gerenli; “Çocuk dostu kent Lüleburgaz’ımızın aydınlık yüzlü insanları merhaba. Size bugün, çocuklarımızın için hayata geçirdiğimiz, bugüne kadar 1290 çocuğa yüzme eğimi verdiğimiz Çocuk Eğitim Havuzu’muzu anlatacağım. Geçtiğimiz yıla kadar Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’mizin yanında yer alan uzun yıllardır boş ve kullanılmaz durumda olan belediyemize ait alanı çocuklarımız için çok güzel hale getirdik. Lüleburgaz Belediyesi Çocuk Eğitim Havuzu’muzda ‘Yaz geldi, yüz haydi’ diyerek suyla henüz tanışmamış çocuklarımıza alanında uzman eğitmenlerimizle yüzme eğitimi veriyoruz. Çocuk Dostu kent Lüleburgaz’ımızın geleceği olan çocuklarımıza yeni alanlar kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

1.665 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page