top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Altın rekora koşuyor!

“Bozduran yok, alan çok”

Lüleburgaz’da 9 Mart günü altın fiyatları; 22 ayar bilezik gramı 2 bin 370 TL, çeyrek altın 4 bin 300 TL, reşatlira 17 bin 500 TL ve atalira 18 bin 200 TL’den işlem gördü. Lüleburgaz Kuyumcular Derneği Başkanı Şerif Arda; “Seçime kadar daha da yükseleceğini tahmin ediyoruz. Ben vatandaşlarımıza altın almalarını ve birikimlerini altına yapmalarını her zaman tavsiye ediyorum” dedi.

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Lüleburgaz’da 9 Mart günü altın fiyatları; 22 ayar bilezik gramı 2 bin 370 TL, çeyrek altın 4 bin 300 TL, reşatlira 17 bin 500 TL ve atalira 18 bin 200 TL’den işlem gördü.


“BOZDURAN YOK, ALAN ÇOK”

Lüleburgaz Kuyumcular Derneği Başkanı ve Arda Kuyumculuk Sahibi Şerif Arda, altın fiyatlarının seçime kadar hızlı bir şekilde yükselmeye devam ettiğini belirtti.

Arda; “Seçim öncesi altına yoğun talep olduğundan dolayı kademeli olarak fiyatlar artmaktadır. Altına şuan da çok ciddi bir talep var. Geçen hafta başlayan hareketlilik, hala devam etmekte. 2 bin 100 TL olan altın fiyatı, 2 bin 370 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Altın bozdurma hiç yok denecek kadar az, ama altın alımında talep çok aşırı fazla. Vatandaşlarımız küçük altın, atalira, külçe altına talep gösteriyor. Vatandaşlarımız fiyatlardan memnun olurken, daha çok artma ihtimaline karşı bir yandan da tedirgin. Seçime kadar daha da yükseleceğini tahmin ediyoruz. Ben vatandaşlarımıza altın almalarını ve birikimlerini altına yapmalarını her zaman tavsiye ediyorum. Altın her zaman yükselmiştir ve altına yatırım yapan kaybetmez” dedi.

655 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page