top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Altında tırmanış sürüyor

Yılbaşına sayılı günler kala kuyumcularda hareketli günler yaşanıyor. Lüleburgaz Kuyumcular Derneği Başkanı Şerif Arda, 31 Aralık Pazar günü kuyumcuların açık olacağını belirtti.


Yılbaşına sayılı günler kala kuyumcularda hareketli günler yaşanıyor.

Lüleburgaz Kuyumcular Derneği Başkanı ve Arda Kuyumculuk Sahibi Şerif Arda, altın fiyatlarının kademeli olarak arttığını belirti.

Lüleburgaz’da 26 Aralık günü altın fiyatları 22 ayar bilezik gramı 1940 TL, çeyrek altın 3 bin 380 TL, reşat altın 13 bin 800 TL ve ata lira 14 bin TL’den işlem gördü.

Arda, kuyumcuların 31 Aralık günü açık olduğunu ve takı almak isteyen vatandaşlara yılın son günü hizmet edeceklerini belirtti.

“ALIM SATIM BİRBİRİNİ DENGELEMİŞ DURUMDA”

Arda; “Şu günlerde altın fiyatları kademeli olarak yukarı gitmekte. Vatandaşlarımız yılbaşı dolayısıyla takı ve hediyeliklere daha fazla talep gösteriyor. Araba almak için altınlarını bozmaya gelen çok vatandaşımız oluyor. Aynı zamanda orantılı olarak yükselme ihtimaline karşı altın yaptıranlarda bulunuyor. Alım satım birbirini dengelemiş durumda. Vatandaşlarımız fiyatların yükselmesinden dolayı bozdurduğu için memnun olduklarını belirtiyor. Yılbaşına özel pırlantalarda yüzde 50 kampanya bulunuyor. Tektaş ve baget taşlı yüzükler çok talep görüyor. Vatandaşlarımız zarif durduğu için bileklik, kolye ve küpe tarzında hediyeler alıyor. Son günlerde olduğumuz için baya yoğun günler geçirmekteyiz. Şimdiden halkımıza sağlıklı, mutlu yıllar diliyoruz” dedi.

901 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti


bottom of page