top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

“Andromeda” ilk kez Lüleburgaz’da!



Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Orhan Kılıç’ın kendi yazıp oynadığı “Andromeda” isimli Stand-Up gösterisi Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde sahnelendi.

Hastane konferans salonunda gerçekleşen gösteriyi, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Hastane Başhekimi Sefa Özay Bakar, hasta yakınları ve sağlık çalışanları izledi.

Yoğun katılımla izlenen gösteri sonrası açıklamada bulunan Lüleburgaz Devlet Hastanesi Başhekimi Sefa Özay Bakar, “Yine bir İlki gerçekleştirdik. Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Orhan Kılıç’ın kendisinin yazıp oynadığı Andromeda isimli Stand-Up gösterisinin prömiyerini (ilk gösterimi) hastanemizde başta hasta yakınlarımız ve bütün sağlık çalışanlarımız ile yoğun katılımla gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu güzel organizasyonu yapma imkanı veren gelip onurlandıran başta Orhan Kılıç’a ve katılan yönetici, sağlık çalışanı ve hasta yakınlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Her konuda olduğu gibi sanat alanında da öncü bir Lüleburgaz amacıyla çalışıyoruz.” dedi.

172 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page