top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Beşiktaşlılar bir kez daha "CAN" dedi


Büyükmandıra Beşiktaşlılar Derneği Üçüncü Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Genel kurula katılan dernek üyelerinin oy birliği ile mevcut Dernek Başkanı Yusuf Can, bir kez daha Büyükmandıra Beşiktaşılar Derneği başkanı seçildi.

"BUGÜNE KADAR DÖRT KEZ GENEL KURUL YAPTIK"

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yusuf Can, derneğin kurulduğu günden bugüne kadar dört kez genel kurul yaptığını vurguladı. Başkan Can, "Genel kurulumuza katılım sağlayan dernek üyelerimize ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Biz, Büyükmandıra Beşiktaşlılar Derneği olarak, kuruluş tarihimiz olan 2017'den beri üçü olağan, biri de olağanüstü olmak üzere toplam dört kez genel kurulumuzu topladık. Bugüne kadar yönetim kurulumuz ve dernek üyelerimizle birlikte derneğimizi ayakta tutmaya çalıştık. Bundan sonra da dayanışma içerisinde derneğimizi ayakta tutmaya devam edeceğiz. Bugün gerçekleşen genel kurulla birlikte yeni dönemde görev yapacak yönetim ve denetim kurulu üyelerimizi seçeceğiz” dedi.

"BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYE SAYISINI BİRDEN BEŞE ÇIKARTTIK"

Dernek faaliyetleri hakkında da genel kurulu bilgilendiren Başkan Can şunları söyledi: "Bugüne kadar bir olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü kongre üyesi sayımızı her geçen gün arttırmaya devam ediyoruz. Şu anda mevcut kongre üye sayımız beş. Amacımız bu sayıyı daha da çoğaltmak. 3 bin 500 nüfuslu bir beldede böylesine bir derneği ayakta tutmak ve yaşatmak meşakatli bir iş. Ben bu yüzden derneğimizin her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca, Büyükmandıra ile birlikte Babaeski’den ve çevre köylerden de derneğimize üye olan ve yeni üyelik yaptırmak isteyen taraftarlarımız da oluyor. Bu da bizlerin ne kadar doğru işler yaptığını gösteriyor”

"KIZILAY'IMIZ İLE BİRLİKTE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEDİK"

Başkan Can sözlerine şu şekilde devam etti: "Derneğimiz kurulduğu günden bugüne kadar hem taraftar derneği olarak çalışmalar yürüttü hem de sosyal faaliyetler içerisinde de bulundu. Geride bıraktığımız görev süremizde Kızılay'ımızla çeşitli zamanlarda kan bağışı kampanyaları düzenledik. Beşiktaş taraftarlarının Kızılay'ın kan bağışına katkı sunması için çağrıda bulunduk. Dernek üyelerimizle birlikte hep beraber Beşiktaş’ımızın maçlarına gittik. Dernek üyelerimizin kendilerinin veya yakınlarının yaptığı düğünlere hep birlikte katılım sağlamaya çalıştık. Dernek binamızın içini yeniledik, fırsat buldukça dernek binamızda üyelerimizle bir araya geldik. Beşiktaş Kulübü'nün düzenlendiği toplantılarda ve çalıştaylarda derneğimizi temsilen ettik. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle geniş kapsamlı dayanışma yemeği düzenledik. Yerel seçimlerden sonra göreve seçilen Büyükmandıra, Babaeski ve Alpullu Belediye Başkanlarımıza kulübümüzün orjinal formalarını takdim ettik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Beşiktaş'ımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

"ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ OLACAK"

"Bu sene özlediğimiz şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Beşiktaş camiası da buna çok inanıyor. Elimizden geldiğince takımımızı tribünde de yalnız bırakmayacağız ve Beşiktaşımızı bu sene şampiyon yapacağız" diyen Başkan Can, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Derneğimize isteyen herkes gelip, üye olabilir. Derneğimizin kapıları herkese açık. Önümüzdeki dönem de Beşiktaş’ımıza yakışır bir taraftar derneği olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

GENEL KURULA KATILANLARA TEŞEKKÜR

Divan Üyeliklerini Deniz Kılıç, Ahmet Küçük ve Yağmur Kılıç'ın yaptığı genel kurula Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, önceki dönem Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Küçük, Büyükmandıra Hürriyet Mahallesi Muhtarı Göksel Seğmen ve derneğe kayıtlı üyeler katıldı.

Kongreye katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Yusuf Can, “Bizim gibi mütavazi bir taraftar derneğinin genel kuruluna bizzat katılım sağlayan saygıdeğer misafirlerimize, kıymetli üyelerimize ve çeşitli nedenlerden dolayı bugün buraya gelemeyen ancak, telefonla arayan, mesaj gönderen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Büyükmandıra Beşiktaşlılar Derneği'nin Yönetim Kurulu ise Kadir Özçetin, Ufuk Vardar, Şahin Avcı, Samet Çelikel, Başar Güzay ve Savaş Kılıç’tan oluştu.

11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page