top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Can dostları için sokağa indiler

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nü kutladı.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında sokak hayvanlarına mama bıraktı.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu ekibi, 4 gönüllüsü ile Durak Mahallesi'nde bulunan Lüleburgaz Belediyesi Hayvan Bakım Evi’ni ziyaret ederek sokak hayvanlarına mama desteğinde bulundu.

Bakım evinin her gün 13:30-15:00 saatleri arasında ziyarete açık olduğunu belirten TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman; Her yıl 4 Nisan, tüm dünyada yaşamlarını oldukça zor koşullar altında geçirmeye çalışan sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Dünya Sokak Hayvanları Günü’ olarak kutlanmaktadır. Lüleburgaz Belediyesi Hayvan Bakım Evi’nin 'Gayet temiz ve bakımlı olması bizi mutlu etti. Hepsinin tek derdi sevilmek. Satın alma, sahiplen” ifadelerine yer verdi.

Kocaman barınak ziyareti sonrası Durak Mahallesi'nde bulunan Toprak Dede Hayrettin Karaca Parkını da ziyaret edip, burada park hakkında bir açıklama yaptı.

Kocaman; "Çocuklar oynuyorlardı mutlu olduk. Ancak parkın bazı spor ve oyun araçları kırılmıştı. Lüleburgaz Belediyesi’ni parkımızla ilgilenmesini rica ediyoruz." dedi.

176 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page