top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

CHP’de parola ön seçim!

Lüleburgaz memnuniyeti bekleyecek

CHP’de belediye başkan adaylıkları için beklenen ön seçim kararı açıklandı. İl Başkanı Bora Terzi; “Parti meclisimiz, birden fazla belediye başkan aday adayı olan ilçe ve beldelerimizde belediye başkan adaylarının ‘örgüt nezaretinde yapılacak önseçim’ ile belirlenmesi yönünde karar almıştır” dedi.


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den birden fazla belediye başkan aday adayının bulunduğu yerlerde aday belirleme yöntemi belli oldu.

İl Başkanı Bora Terzi, yaptığı açıklamada alınan kararın örgüt gözetiminde yapılacak ön seçim olduğunu belirtti.

Lüleburgaz’da ise anket sonuçlarına göre aday belirleneceği kaydedildi.

Terzi, Kırklareli’de belediye başkan adaylarının ön seçim ile belirleneceği yerlerin; Kırklareli Merkez İlçe, Kırklareli İnece Belediyesi, Babaeski Merkez, Babaeski Büyükmandıra Belediyesi, Babaeski Alpullu Belediyesi, Pınarhisar Merkez, Pınarhisar Kaynarca Belediyesi, Vize Kıyıköy Belediyesi, Vize Çakıllı Belediyesi, Demirköy Belediyesi, Pehlivanköy Belediyesi ve Kofçaz Belediyesi olduğunu aktardı.

LÜLEBURGAZ ANKETİN ARDINDAN BELLİ OLACAK

Lüleburgaz Belediye Başkan Adayının belirlenme yönetimi için anket sonucu beklenecek.

Mevcut Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli için memnuniyet anketi yapılırken, anketin sonucu henüz açıklanmadı.

Başkan Bora Terzi bu konuda da şunları kaydetti: “Parti meclisimiz, birden fazla belediye başkan aday adayı olan ilçe ve beldelerimizde belediye başkan adaylarının ‘örgüt nezaretinde yapılacak önseçim’ ile belirlenmesi yönünde karar almıştır. Memnuniyet anketi henüz sonuçlanmayan Lüleburgaz İlçemize ilişkin yöntem kararı ise memnuniyet anketinin sonuçlanması sonrası verilecektir. Demirköy’e bağlı İğneada Beldemizin Belediye Başkan Adayı ise yapılacak anket sonrasında açıklanacaktır.”

348 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Opmerkingen


bottom of page