top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Daha yeşil bir Lüleburgaz için imzaladı

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluluğu, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan’a da TEMA’nın Ekosiyaset Bildirgesi’ni imzalattı.

TEMA Ekosiyaset Bildirgesi’ni siyasi isimlere imzalatmaya devam ediyor.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluluğu, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan’a da TEMA’nın Ekosiyaset Bildirgesi’ni imzalattı.

Gençlik Parkı’nda düzenlenen toplantıya Altan’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, belediye meclis üyesi adayları, TEMA Vakfı Lüleburgaz İlçe Sorumlusu Resul Çokan, Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman ve gönüllüler katıldı.

Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman; “Lüleburgaz Yıldızları Doğa Akademisi ve Akıllı Kent Lüleburgaz hakkında önerilerimizi sunduk. Lüleburgaz'ın çevre sorunlarını ve çözümlerini konuştuk. Kentimizin iklim krizinde 2030 yılı itibarı ile daha da artacak en büyük sorunları (geri dönüşüm-atık yönetimi, çöp sorunu, su kayıp kaçakları, enerji verimliliği, hava kalitesi ,tarım, gıda, sera gazı azaltımı, karbon salımı, yenilenebilir enerji , yağmur suyu depolama, yeşil çatılar vb.) üzerinde topyekun mücadelede yapılabilecekler, üzerimize düşenleri konuştuk. ‘Eğitim şart’ dedik” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, TEMA Vakfı Ekosiyaset Bildirgesi üzerinden yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Altan; “TEMA Vakfı İlçe Temsilcisi Resül Çokan ve yönetimi ile beraber olduk. Daha yeşil projelerimizi anlattık. Daha yeşil daha çevreci bir Lüleburgaz için haydi” dedi.

Böylelikle TEMA’nın Ekosiyaset Bildirgesini, Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Halebak, CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli ve AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan imzalamış oldu.

65 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page