top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Değişimin adı ÖZGÜR ONAT


Haber Merkezi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Babaeski’de Özgür Onat CHP’den Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.

"Babaeski için Değişim ve Hizmet" için yola çıkan Sigorta Şirketi Sahibi Özgür Onat, dün saat 12.30'da parti binasında yaptığı toplantı da, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Babaeski Belediye Başkanı Aday Adaylığını resmi olarak duyurdu.

Onat burada yaptığı açıklamada, Baabeski’de değişim talebi olduğunu belirterek konuşmasında şunları kaydetti; “Sayın İlçe Başkanım, Sayın Belediye Başkanım, İlçe yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, değerli üyeler, kıymetli basın mensupları, değerli konuklarım, saygıdeğer Babaeskili hemşehrilerim hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere partimiz bir kurultay sürecinden geçti bu vesile ile göreve seçilen genel başkanımız Sayın Özgür Özel'i kutluyor başarılar diliyorum. Yaşanan bu değişim ve oluşumun yerel seçimlerde artan başarılar getireceğine, sonrasında da iktidar yolculuğumuzun zaferle nihayet buluşacağına yürekten inanıyorum. Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, yolculuk değişimle başladı. Babaeski'de de değişim talebi var. Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin de bu değişim talebine kulak vereceğinden kuşkum yok. Değişen koşullar yeni koşulları beraberinde getiriyor.

Bende bu noktada sizlerden gelen taleple görev ve sorumluluk bilinciyle, görev aşkıyla Babaeski Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Babaeski hak ve hukukunu korumak şehrimize yeni bir vizyon kazandırmak için Babaeski'yi Babaeski'de yönetmek için adayım. Gücümü aydın layık demokrat ve Atatürkçü Babaeski halkından parti üyelerinden alıyorum. Partimizin aday belirlemede kullanacağı en demokratik ve isabetli yöntemin ön seçim olacağı kanaatindeyim. İlçe yönetimimizin bu yönde almış olduğu kararı memnuniyetle karşılıyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partisi üyelerini iradesine güveniyorum. Hiçbir makam hiçbir güç Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin iradesine ipotek koyamaz. Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri özgürdür oyunu hür bir biçimde dayatmalara göre değil vicdanlarına kulak vererek kullanır. Ben kendimi onların vicdanına teslim ediyorum. Değişim ve hizmet sloganımız doğrultusunda başkalarını taklit eden değil, örnek alınan çağdaş yaşam adına ilkleri hayata geçiren bir kent olacağız. İddiamız budur, düşüncemiz budur, vizyonumuz budur. Sizlerin desteğiyle aday olup belediye başkanını seçildiğinde sosyal demokrasinin evrensel değerleri olan eşitlik ve özgürlük adalet ve dayanışma kavramlarını başta belediyemizin içi olmak üzere hizmet anlayışımızın merkezine oturtacağıma söz veriyorum. Bu bağlamda belediye çalışanlarımızın gelir adaletsizliğini ortadan kaldıracağım. Aramızda meslek odalarının sivil toplum örgütlerinin değerli temsilcileri var kıymetli mahalle muhtarlarımız var. Tamamıyla amasız fakatsız ve sınırsız işbirliği dayanışma içinde olacağım. Şeffaf denetlenebilir bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğim. Bugüne kadar Babaeskimize hizmet etmiş belediye başkanlarımızdan ebediyete intikal edenleri minnet ve saygıyla anıyorum. Bu vesile ile efsane başkan Gündüz Onat’ı saygı ve minnetle anıyorum. Hepsi ışıklar içinde uyusunlar. Aramızda olan önceki dönem belediye başkanımız Sayın Muzaffer Haluk Tezsezer ve mevcut başkanımız Sayın Abdullah Hacı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Süreçten tek vücut tek yürek çıkacağımıza olan inancımla yerel seçimlerde halkımızın karşısında olacağımıza inanıyorum. Bu kürsüde olmak heyecan verici. Bu kürsüde nice genel başkanlar konuştu. Bu kürsü Cumhuriyet Halk Partisi kürsüsü... Bu kürsüde olmak gurur verici. Bu kürsünün bir ağırlığı ve sorumluluğu var. Ben bu sorumluluğun bilincindeyim. Bu kürsüde milli şef İsmet İnönü konuştu. Bu kürsüde Cumhuriyet ilan edildi. Bu kürsüde Mustafa Kemal Atatürk konuştu. Hepinize yürekten teşekkürler ediyorum sağ olun var olun.”

340 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page