top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Erbaş yeniden aday

İnönü Mahalle Muhtarı Emre Erbaş, yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı. Erbaş, görev süresi boyunca yaptığı hayırlara devam edeceğini belirtti.


31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde İnönü Mahalle Muhtarı Emre Erbaş, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Erbaş, görev yaptığı süre içerisinde İnönü Mahallesi sakinleriyle çok güzel iletişim kurduklarını, mahalle sakinleriyle birlikte dayanışma sonucu mahalleyi güzelleştirdiklerini belirtti.

Hayırları mahalle halkından esirgemediğini belirten Erbaş, tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olanlara tekerlekli sandalyeler sağladıklarını, evde bakım gören hasta mahallelilere yardımlar yapıldığını ve Ramazan aylarında ihtiyaç sahiplerine yemek ve erzak yardımı yapıldığını, öğrencilerden yaşlılara kadar sosyal yardım çerçevesinde katkılar sağlandığını, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımlarının yanı sıra burs verildiğini söyledi.

Erbaş, orta yaşlılar ve yaşlılar için de, Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle İlk Yardım kursu ve İngilizce kursu düzenlediklerini belirtti. Mahallelilerin istekleri üzerine gezi turları düzenlemenin yanı sıra yine mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda kaldırımlara oturma banklarının konulduğunu aktardı.  Yeniden seçilmesi için mahallelilere çağrı yapan Erbaş, özellikle öğrenci gereksinimlerinin sürerek karşılanacağını ve muhtarlık azalarıyla birlikte halka hizmetin artarak sürdürüleceğini belirtti.

117 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page