top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

“Ertan Hoca” uğurlandı


Lüleburgaz Devlet Hastanesi çalışanı, eski imamlardan çevresi tarafından “Ertan Hoca” olarak da bilinen Ertan Çelik, ani vefatıyla sevenlerini yasa boğdu.

Furkan ve Merve’nin babası Ertan Çelik, geçtiğimiz gün evinde geçirdiği kalp krizi sonrası kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Çelik’in bu ani vefatı sevenlerini yasa boğarken, Çelik için Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde çalışma arkadaşlarının da katılımıyla tören düzenlendi.

Törene Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit de katılım gösterirken, hastane bahçesinde dualar edildikten sonra Çelik’în cenazesi Sokullu Mehmet Paşa Camiine getirildi.

Ertan Çelik, 7 Ekim günü ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde Ertan Çelik’in vefatı dolayısıyla yapılan paylaşımda; “Bugün, sağlık camiamızın değerli bir ferdi olan Ertan Çelik aramızdan ayrıldı. O, yalnızca bir sağlık personeli değil, hastalarımıza umut ve şefkat sunan bir kahramandı. Cenaze töreninde bir araya geldiğimiz bu zor gün, onun özverisini ve fedakarlığını anmak için bir fırsat oldu. Ertan Çelik’in hizmet aşkı, birçok kişinin hayatına dokunarak bizlere ilham kaynağı oldu. Bugün burada, onu uğurlarken hatırasını yaşatmak ve mesleğimize olan bağlılığımızı pekiştirmek için toplandık. Işığın hep parlasın, Ertan Çelik. Senin hatıran kalplerimizde yaşayacak.” denildi.

55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page