top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Erzurum’dan Lüleburgaz’a tiyatro oyunu    

Biletler kütüphanede!

Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü’nün yapımı olan ‘Yeşilçam’ adlı oyun 27 Haziran günü saat 20:30’da Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde sahnelenecek. Oyun için bilet almak isteyenler Güneş Mahallesi Baki Becer Sokak’ta bulunan Sokollu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nden bilet alabilecek.

Sokollu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Dilek Beyoğlu, ‘Yeşilçam’ adlı oyunun Lüleburgaz’da sahneleneceğini açıkladı.

Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü’nün yapımı olan ‘Yeşilçam’ adlı oyun 27 Haziran günü saat 20:30’da Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Cahit Irgat Salonu’nda sahnelenecek.

İndirimli bilet fiyatı 30 TL, tam bilet fiyatı 45 TL olan oyun için bilet almak isteyenlerin Güneş Mahallesi Baki Becer Sokak No:11-13 B adresinde bulunan İlçe Halk Kütüphanesi’nden biletleri temin edebileceği belirtildi.

Yeşilçam adlı oyunu Uğur Saatçi yazarken, Ayşe Pınar Aras yönetti.

Dekor tasarımının Gözde Yavuz’a, kostüm tasarımının Esra Selah’a, ışık tasarımının İzzettin Biçer’e, müziğinin Orhan Kaplan’a ve koreografi düzeni Meltem Yorulmaz’a ait olduğu oyun sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde oyunun konusu hakkında şu ifadeler yer aldı:

Dönemin aktrislerinden Lalifer’e aşık olan Arif, kendi filmini çekmeye karar verir. Böylelikle Lalifer’e ulaşacaktır. Filmi çekmek için gerekli parası ve tecrübesi olmayan Arif’in aktrist kahvesine gitmesiyle şansı yaver gider. Planda olmayan aksilikler ile birlikte film yine de çekilir. Ama nasıl?”

122 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page