top of page

Evin duvarına çarparak durdu!

Lüleburgaz’da olaylı kovalamaca!

Lüleburgaz’da iddiaya göre göçmen kaçakçılığı suçundan aranan T.A. isimli kişi, şehir merkezinde jandarma ve emniyet ekiplerinden kaçmaya çalışırken bir evin bahçe duvarına çarptı. O sırada bahçede bulunan Özlem Karasu ise canını zor kurtarırken o anları gazetemize anlattı.




Lüleburgaz’da dün sabah saatlerinde şehrin ara sokaklarında jandarma ve emniyet ekiplerince dur ihtarına uymayarak kaçan ve iddiaya göre göçmen kaçakçılığı suçuna karıştığı belirtilen T.A. isimli şahıs bir evin bahçe duvarına çarptı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan kovalamacada, iddiaya göre göçmen kaçakçılığı suçundan yakalaması olan T.A. için emniyet ve jandarma ekipleri evinin önüne geldi.

Bu sırada servis aracına binen T.A. kaçmaya başladı. Jandarma ve emniyet ekiplerinin peşine düştüğü T.A. şehrin belirli noktalarında yüksek hız ve tehlikeli şekilde minibüsü ile kaçmaya devam etti.

Saat 08.00 sıralarında ise Gündoğu Mahallesi Koşubayırı Sokak üzerinde ekiplerce kıstırılan T.A.’nın durması için minibüsün lastiklerine ateş edildi.

Bu sırada iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden T.A. Turgut sokak üzerinde bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi.

Kazanın ardından ise olay yerinden kaçmaya çalıştığı öğrenilen T.A. jandarma ekiplerince uzaklaşamadan yakalandı.

Yakalanma sırasında ekiplerin birçok kez havaya ateş ettiği öğrenildi.

“CANINI ZOR KURTARDI”

Servis aracının bahçe duvarına çarptığı Gündoğu Mahallesi Turgut Sokak’taki evde oturan Özlem Karasu, o anları gazetemize anlattı.

O sırada bahçeyi süpürdüğünü belirten Karasu, ilk olarak emniyet ekiplerinin siren seslerini duyduğunu ifade etti.

Bakmak için kafasını kaldırdığında servis aracının hızla bahçeye geldiğini gördüğünü kaydeden Özlem Karasu, can havli ile kendini geriye attığını ve çok korktuğunu dile getirdi.

Evde ailesi olduğunu servis aracının 1 metre daha kenara çarpması durumunda evinde büyük facia olabileceğini aktaran Karasu, ‘verilmiş sadakamız varmış’ diyerek o anları asla unutamayacağını sözlerine ekledi.

1.446 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page