top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Evrensekiz’e yeni başkan!

“Hedef BAL’da üst sıralar”

Geçtiğimiz sezonu Kırklareli Süper Amatör Liginde şampiyon olarak tamamlayarak BAL’a katılmaya hak kazanan Evrensekiz Evrenspor’da gerçekleşen genel kurul sonrası yeni başkan Salim Tonel oldu.




2024-2025 sezonunda bölgemizi BAL’da temsil etmeye hazırlanan Evrensekiz Evrenspor’da yapılan olağan genel kurul sonrası başkanlığa Salim Tonel geldi.

Geçtiğimiz sezonu Süper Amatör Ligde şampiyon olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Evrenspor, Bölgesel Amatör Ligde de iddialı bir kadro kurmayı planlıyor.

Sezon öncesi olağan genel kurulunu gerçekleştiren ekipte yeni yönetim belli olurken mevcut başkan Tansel Gündağ, görevi Salim Tonel’e devretti.

Belediyede yapılan genel kurula Belediye Başkanı Birol Özbay da katılım gösterirken, burada yaptığı konuşmada, yeni yönetime başarılar diledi.

Yıllardır verilen çabanın sonucu olarak geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ekibi tebrik eden Özbay, BAL’da mücadele edecek takımın arkasında olacaklarını kaydetti.

Güzel bir yapılanma ile üst sıraları zorlayan iddialı bir ekip oluşturulması için üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getiren Özbay şunları kaydetti:

“Beldemizin güzide kulübü Evrensporumuzun kongresi sonucu başkanlığa seçilen Salim Tonel başkanıma ve yeni yönetimine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl yaşanan şampiyonluk sonrası takımımız BAL’a katılmaya hak kazanmıştır. Bunun için yıllardır bir uğraş verilmiş, hep kıyısından dönülmüş, son maçlarda şampiyonluklar gitmiştir. Ama şimdi artık hak edilmiş bir durum söz konusu ve bizlerde Evrensporumuzun BAL’a katılmasına tabi ki de destek olacağız. Üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya hazırız. İnşallah güzel bir yapılanma ile üst sıraları zorlayan iddialı bir ekip oluşturulacaktır. Yeni yönetim kurulumuz bunu başaracak potansiyele sahiptir, onlara da güvenimiz tamdır.”

 

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan takımın başkanlığını yapan Tansel Gündağ ise genel kurulda, “Geçtiğimiz sezon belki de bugüne kadar Kırklareli Süper Amatör’de yaşanmamış bir şampiyonluk yarışı yaşandı. 6 takımında son birkaç haftaya kadar iddiası vardı ve bizler 1 sene boyunca harcadığımız emeklerin karşılığını şampiyon olarak aldık. Ben bugüne kadar bizlere destek olan herkese ve şampiyonlukta payı olan oyuncularımıza, teknik ekibimize ve yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugün burada yeni bir başkan seçtik. Salim başkan benim çocukluktan arkadaşımdır, her zaman birlikteydik yine öyle olacak. Benimde içerisinde olduğum yeni bir yönetim oluşturduk. Ben şahsım adına bugüne kadar hiçbir menfaat gözetmeksizin bu görevde bulundum elimden gelenin de en iyisini yaptığıma inanıyorum. Beni tanıyanlar kişiliğimi karakterimi az çok bilirler. Koltuk sevdalısı hiçbir zaman olmadım. Mevkiler makamlar gelip geçicidir, burada asıl gerçek Evrenspor’un gelecekte daha da iyi yerlere gelebilmesidir. Bizler Allah’ın izniyle hep birlikte yeni yönetimimizle, Belediye Başkanımız Sn. Birol Özbay’ın da tam desteğini alarak BAL’da yolumuza devam ediyor olacağız. Tüm Kırklareli, Lüleburgaz ve çevre beldeleri, köyleri bu sezon bizleri yalnız bırakmayıp yanımızda olmaya şimdiden davet ediyor, desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ LİGİN ALTINDAN KURTULMAK DEĞİL ÜST SIRALARI ZORLAMAK OLACAKTIR”

Yapılan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Salim Tonel de, kendisini bu göreve layık gören üyelere teşekkür ederek, yakalanan bu başarıyı daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Belde takımı olmalarına rağmen, bu sezonki hedeflerinin ligin altından kurtulmak değil, üst sıraları zorlamak olacağını aktaran Tonel,” Öncelikle yapılan kongrede bizlere bu görevi layık gören yanımızda olan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon takımımızın yakaladığı başarı Evrenspor’un bugüne kadar aldığı en büyük başarıdır. Bizlerde bugün bu başarılı sezonun sonunda bunu daha ileriye taşımak adına göreve talip olduk. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Ne kadar belde takımı da olsak bizim bu sezonki hedefimiz ligin altından kurtulmak değil üst sıraları zorlamak olacaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımıza hemen başlayacağız. BAL’a katılmamızda bizlerin en büyük destekçisi olan Evrensekiz Belediye Başkanımız Sn. Birol Özbay’a da şahsım ve yönetim kurulumuz adına ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bizlerin her zaman yanında oldular ve her türlü imkanı sağlayacaklarından şüphemiz yoktur. İnşallah yeni sezonda sakatlıklardan uzak başarılı bir yıl geçiririz.” dedi.

Evrenspor’un yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan Salim Tonel, Başkan Yardımcısı Enis Akyol, İdare Amiri Sercan Akyol, Genel Kaptan Tansel Gündağ, Altyapı Sorumlusu Uğur Özbay, Basın Sözcüsü Anıl Kuşku, Muhasip Ahmet Ekim

948 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Bình luận


bottom of page