top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Evrenspor Tekirdağ’ı elinden kaçırdı

Gol sesi çıkmadı!

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör ligin ilk haftasında Tekirdağspor’u konuk eden Evrenspor, büyük bölümünde üstün oynadığı mücadelede rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Ligde bölgemizi temsil eden Evrensekiz Evrenspor, sezonun ilk karşılaşmasında konuk ettiği Tekirdağspor ile 0-0 berabere kaldı.

Pazar günü Evrensekiz’de saat 14.00’da başlayan mücadeleye Evrenspor, Murat, Emrah, Oğuzhan, Kutay, Timurhan, Biray, Semih, Erce, Batuhan Tunahan ve Ozan 11’i ile çıktı.

İlk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın büyük bölümünde Evrenspor oyunu kontrol ederken, ilk devrede gol sesi çıkmadı.

İkinci devrede iki takım da gol için yüklense de istediği sonuca ulaşamadı.

Özellikle Evrenspor, mücadelenin son dakikalarında yakaladığı net pozisyonları gole çeviremezken, bir pozisyonda ise penaltı beklentilerine rağmen maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

Mücadelenin 90 dakikası da 0-0 sona erdi. İki takım da sahadan birer puanla ayrılarak sezona başladı.

Güzel bir havada oynanan sezonun açılış maçını CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan ve Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay da tribünden takip etti.

Mücadeleye özellikle bölgedeki futbolseverlerin ilgisi yoğundu.

Evrenspor sezonun ikinci karşılaşmasında deplasmanda önümüzdeki Pazar günü Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

357 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page