top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

G7’den teşekkür

Lüleburgaz G7 Spor Kulübü, bugüne kadar yanlarında olup, kulübe destek verdikleri için herkese teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada; “Her geçen gün daha çok çalışarak başarılarımızı arttırmaya ve Lüleburgaz'ı spor dünyasında parlayan bir yıldız haline getirmeye kararlıyız” denildi.


Lüleburgaz G7 Spor Kulübü, bugüne kadar yanlarında olup, kulübe destek verdikleri için herkese teşekkür etti.

G7 Spor Kulübü, kurulduğundan bu yana 8 ay geçmesine rağmen hentbol minik erkekler kategorisinde Lüleburgaz’ı temsil ederek il şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası’nda ilk 8’e girmişti.

“LÜLEBURGAZ'I SPOR DÜNYASINDA PARLAYAN BİR YILDIZ HALİNE GETİRMEYE KARARLIYIZ”

Başarının sadece sporcuların değil, aynı zamanda kulübün azim ve kararlılığının göstergesi olduğunu belirten açıklamada; “Başta, vizyoner liderliği ve bitmek bilmeyen enerjisi ile kulüp başkanımız Sayın Göksu Teksöz Erdem ve takımın stratejik dehası Serbay Furuncular’a teşekkür ederiz. Bu zaferde emeği geçen tüm değerli hocalarımıza, ter döken oyuncularımıza ve her daim yanımızda olan velilerimize şükranlarımızı sunarız. Ayrıca, turnuvaya en iyi şekilde hazırlanmamızı sağlayan Gençlik Spor Bakanlığı Kırklareli il ve Lüleburgaz ilçe müdürlüklerine ve Lüleburgaz İlçe Müdürümüz Tayfun Ercan'a teşekkürü bir borç biliriz. Turnuvaya katılımımızda maddi desteklerini esirgemeyen Lüleburgaz Belediye Başkanımız Sayın Murat Gerenli ve meclis üyelerimiz ile Lüleburgaz'ın önde gelen iş insanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Onların destekleri olmadan bu büyük başarıyı elde etmemiz mümkün olmazdı. Bu olağanüstü başarı, G7 Spor Kulübü olarak gelecekte daha büyük hedeflere koşmamız için bize ilham veriyor. Her geçen gün daha çok çalışarak başarılarımızı arttırmaya ve Lüleburgaz'ı spor dünyasında parlayan bir yıldız haline getirmeye kararlıyız” denildi.

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page