top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

“Gönlümdeki partiye hizmet etmek istiyorum”


31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti İlçe Başkanlığına İl Genel Meclis üyeliği için başvuru yapan isimlerden biri de Nigar Gülsün oldu.

İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı’nın katıldığı törende başvurunu gerçekleştiren Gülsün, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığını resmileştirdi.

Başvurusunun ardından açıklamada bulunan Nigar Gülsün, gönlümdeki parti olan AK Parti‘ ye hizmet etmek istiyorum derken, Cumhurbaşkanının en büyük destekçilerinden olduğunu kaydetti.

Uzun yıllar bölgede Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatiflerinde çalışan Gülsün, bu nedenle Kırklareli bölşgesinin yakından tanıdığını ve sorunlarını bildiğini dile getirdi.

Gülsün, “İnsanlar ile iç içeyim. Bölgenin her kesimi ile iyi geçiniyorum. Bölgenin protokolü, yerel idarecileri, muhtarları ve bürokrasiye ait tüm unsurları ile ilişkilerim güzeldir.

Gönlümdeki parti olan AK Parti‘ ye hizmet etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın en büyük destekçilerindenim. Kendisine hayranım. AK Partili olduğum için onurlu ve gururluyum. AK Partili olmak ayrıcalıktır. AK Parti ailesinde olmaktan son derece mutluyum.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesinden İl Genel Meclis Üyesi adayı olmak istiyorum.

Mahallede, köyde, kasabada, şehirde oturan Ali amca, Ayşe teyze ile bir çay içip onların sıkıntılarına partimizle birlikte derman olmak adına bu göreve talibim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin İnşallah.” Diye konuştu.

NİGAR GÜLSÜN KİMDİR?

16.09.1978 tarihinde Kırklareli ilinin Lüleburgaz İlçesi Ahmetbey Beldesi’nde doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Ahmetbey’de tamamladıktan sonra lise hayatımı Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladım.

Sakarya Üniversitesi Mahalli İdareler Bölümünden mezun oldum. Akabinde Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim. Şu anda Anadolu Üniversitesinde Tarım Teknolojileri 2.Sınıf öğrencisi olarak öğrenim hayatıma halen devam etmekteyim. Öğrenmeyi ve okumayı seviyorum.

Evliyim. Eşim bankacılıktan emekli. 12 yaşında bir oğlum var ve Lüleburgaz’da ikamet etmekteyiz.

1 Eylül 1998 tarihinde Trakya Birlik’ te çalışma hayatıma başladım. İlk olarak Ahmetbey Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde uzun yıllar memurluk, veznedarlık, Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde muhasebecilik deneyimlerinden sonra Pehlivanköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış kooperatifinde müdürlük görevini üstlendim.

Sonrasında Trakya Birlik’in en güzide ve büyük parçası olan Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde Trakya Birlik Başkan Vekili ile birlikte 8 yıl boyunca görev yaptım.

EYT kapsamında 31 Mart 2023 tarihinde müdürlük görevimden ayrılarak emeklilik hayatım başlamış oldu.


201 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page