top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Güvenspor’da beklenmedik ayrılık!

Zirvede bıraktı

Kırklareli Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ahmetbey Güvenspor'un başarılı Antrenörü Günay Benice görevinden ayrıldığını açıkladı.

Benice, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kulüp Yöneticileri ile karşılıklı anlaşarak, görevinden ayrıldığını paylaştı.

Süper Amatör Ligi'nde 25 puanla zirve mücadelesi veren Ahmetbey Güvenspor'da beklenmedik ayrılık spor kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

Antrenör Benice, yaptığı paylaşımda şu ifadelerine yer verdi:

“Ahmetbey Güvenspor Kulübü Yöneticileri ile talebim üzerine karşılıklı olarak anlaşarak ayrılma kararı almış bulunmaktayız. İki yıldır kendimi aileden biri olarak gördüğüm, Ahmetbey Güvenspor Kulübü Yöneticilerine ve çok değerli taraftarlarına, birlikte çalıştığım tüm futbolculara, ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Sezonun kalan kısmında şampiyon olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Spor kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Ahmetbey Güvenspor cephesi de ayrılığı doğrularken, yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz sayın Günay Benice ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu güne kadar kulübümüze kattığı değerler ve emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür eder bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz” denildi.

682 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page