top of page

Halil hoca Kepirtepe’ye veda etti!

“Koca çınar’a gönülden bağlı kalacağım”

Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Toklu, 10 yıldır görev yaptığı Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden 26 Temmuz itibari ile ayrıldı. Toklu, ailesi gibi gördüğü okuldan ayrılması dolayısıyla üzüntülü olduğunu ve 10 yıl boyunca böyle bir okulda görev yaptığı için de gurur duyduğunu belirtti. Toklu; “Ben de bir Kepirtepeli olarak, sizler gibi her zaman okulumuzu çok seveceğim ve bu 'koca çınar’a gönülden bağlı kalacağım” dedi.

Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Toklu, 10 yıldır görev yaptığı Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden 26 Temmuz itibari ile ayrıldı.

Toklu, ailesi gibi gördüğü okuldan ayrılması dolayısıyla üzüntülü olduğunu ve 10 yıl boyunca böyle bir okulda görev yaptığı için de gurur duyduğunu  belirtti.

BÖLGENİN ÖNCÜ OKULU

Toklu; “Görev yaptığım bu süre içerisinde Kepirtepe akademik başarı olarak 2015 yılındaki Anadolu Öğretmen Lisesi'nin başarı grafiğini yeniden yakalanmış ve daha üstün konuma gelmiş bulunmaktadır. İlimizin merkezi sınavla öğrenci alan tek Anadolu lisesi özelliğini barındıran Kepirtepe, Nisan 2018'de özel program ve proje uygulayan Anadolu lisesi statüsünü kazandıktan sonra ilimizin ve bölgemizin akademik başarıda öncü okullarından biri olmaya devam etmiştir. Bununla birlikte her türlü sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde de adından söz ettiren bir bölge okulu vasfını her daim korumuştur” dedi.

“MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUM”

Teşekkürlerini ileten Toklu; “Her türlü başarıda en büyük rol sahibi olan Kepirtepe'nin güzide yönetici ve öğretmen kadrosuna özellikle teşekkür ederim. Kepirtepe'deki bu 10 yıllık yolculuğumda hep el ele yürüdüğümüz, tüm zorluklara birlikte göğüs gerdiğimiz, her bir gün Kepirtepe'ye yeni bir şeyler katmak için birlikte çaba gösterdiğimiz yol arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı borçluyum. Hem öğrencilerimizin akademik ve kişisel gelişimi hem de Kepirtepe'nin fiziksel değişimi için canla başla fedakarca davranarak desteklerini esirgemeyen kıymetli velilerimize şükranlarımı ifade ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“BİZİ BİZ YAPAN ŞEY 'KEPİRTEPE ÜLKÜSÜ'DÜR”

Öğrencilere seslenen Toklu; “Öncelikle okulumuzun misyonunda da yer aldığı gibi 'birer dünya insanı' gençler olma hedefinden hiçbir zaman ayrılmayacağınızı biliyorum. Bir asra yakın öğretmen yetiştiren okulumuzun yerleşik okul kültürünün sizlerin omzunuzda daha sonraki gençlere ulaştırılacağını umut ediyorum. Çünkü bizi biz yapan şey 'Kepirtepe ülküsü'dür. Okulunuzda edindiğiniz bilgi ve donanım ile ülkemizin aydınlanmasında önemli görevler üstleneceğinizden, eğitim ve meslek hayatınızda da son derece başarılı olacağınızdan eminim. Ulu Önderimizin ‘Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak’ ilkesi sizleri her daim hayatınızda başarıya götürecektir” diye konuştu.

“SİZLERLE BÜTÜNLEŞEREK BÜYÜDÜK”

Kepirtepliler Eğitim Vakfı yöneticilerine, üyelerine ve mezunlara seslenen Toklu; “Görev yaptığım süre içerisinde sizlerin Kepirtepe'ye olan bağlılığınıza ve vefanıza her daim hayranlıkla ve gıptayla baktım. Kepirtepeli olmanın aslında ne olduğunu tam olarak sizlerden öğrendik hepimiz. Maddi ve manevi desteklerinizi hiçbir zaman bizden esirgemediniz. Her çalışmamızda, her başarımızda ve her zorlukta sizler yanımızdaydınız. Sizlerle bütünleşerek büyüdük. Hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Ben de bir Kepirtepeli olarak, sizler gibi her zaman okulumuzu çok seveceğim ve bu 'koca çınar’a gönülden bağlı kalacağım. Sevgili öğrencilerim, değerli velilerimiz, kıymetli öğretmen ve yönetici arkadaşlarım, kıymetli Kepirli dostlarımız, bundan sonraki hayatınızda her birinize sağlıklı ve başarılı günler dilerim. Hoş çakalın. Geçmişte kökümüz, gelecekte imzamız var” dedi.

 

1.771 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page