top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Her köye eşit davranacak

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Adayı Recep Özkan, seçilmesi durumunda herkesin hakkını eşit şekilde alması için çalışacağını belirtti. Özkan; “Ayırım yapmaksızın bütün köylerimize adil ve eşit davranacağız. Yapılacak yerel seçimlerde siz değerli Lüleburgaz halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.


31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Adayı Recep Özkan, seçilmesi durumunda herkesin hakkını eşit şekilde alması için çalışacağını belirtti.

Özkan, sorunları bildiğini ve herkesin eşit pay alması için sonuna kadar mücadele edeceğini belirtti.

Özkan; “Lüleburgaz’ın sınırları içerisinde İl Genel Meclisi Görev ve yetkilerine giren her alanda gerekli tespitleri yaparak sorunun çözümü noktasında takipçisi olacağım. İlçemiz, beldeler ve köylerinde ki muhtarlarımızla koordineli bir şekilde iş birliği yaparak çalışacağım. İl Genel Meclisi bütçesi yapılırken Lüleburgaz’ın hakkına düşeni alması konusunda ısrarla takip edip kararlı olacağım. Ayırım yapmaksızın bütün köylerimize adil ve eşit davranacağız. Yapılacak yerel seçimlerde siz değerli Lüleburgaz halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

RECEP ÖZKAN KİMDİR?

1973 yılında Lüleburgaz’ın Karamusul Köyü’nde doğan Recep Özkan, uzun yıllardan beri esnaflık yapmakta. Emir Çocuk Giyim Sahibi olan Özkan, Sivil toplum örgütlerinde ve STK’larda görev aldı.

Lüleburgaz Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi olan Özkan, Kırklareli İl Genel Meclisi’nde bilgi ve tecrübesi ile katkıda bulunmak istiyor.

144 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page