top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Hizmete adanmış bir ‘Ömür’!

Lüleburgaz’da 60 yıldır Ömür Pastanesi’ni işleten Ali Aktürk’e ve 50 yıldır Lezzet Köftecisi’ni işleten Mehmet Ali Sezen’e hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Odası, 50 yıl ve üstünde hizmet eden üyelerine plaket verdi.

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın başlattığı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla 50 yılı aşkın esnaflık yapan kişilere hizmetlerinden dolayı plaket verilmesi devam ediyor.

Plaketleri, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker, Kırklareli Kahveciler Odası Başkanı Şaban Doğan, Lüleburgaz Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Özeltin ve Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman esnaflara verdi. 

HİZMETE ADANMIŞ BİR ‘ÖMÜR’!

Şeker ve beraberindeki esnaf odası başkanları Lüleburgaz’da lezzetleri ve hizmetleri ile marka olmuş 60 yıllık esnaf Ömür Pastanesi sahibi Ali Aktürk’e ve 50 yıldır hizmet eden Lezzet Köftecisi sahibi Mehmet Ali Sezen’e plaketlerini vererek mesleğe uzun yıllar hizmet etmeleri dolayısıyla teşekkür etti.

Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman da; “Daha nice sağlıklı, mutlu yıllara hizmet etmelerini diliyoruz. Bu güne kadar bizlere öğrettikleri ve yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Değerli büyüklerimiz bizlere çok şeyler kattı ve katmaya devam ediyor. Yeni yılın bütün üyelerimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyoruz” dedi.

1.831 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page