top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

İlçe başkanından örnek davranış

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Türk Kızılay’a 21 kez kan bağışlayarak bronz madalya aldı. Kayalı, yaptığı açıklamada herkesi kan bağışı yapmaya davet etti.


Türk Kızılay Lüleburgaz Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

20 Ocak günü Kongre Meydanı’nda kurulan kan bağışı tırında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı’da kampanyaya kan bağışlayarak destek verdi.

Kayalı’nın 21’inci bağışı olması dolayısıyla Türk Kızılay Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız tarafından bronz madalyası verildi.

“KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR”

Kayalı; “Kızılay başkanımız ile burada denk geldik ve sohbet etme fırsatı bulduk. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Biz de teşkilatımızla olabildiğince sürekli kan bağışı kampanyaları düzenlemeye ve düzenlenen kampanyalara katılım göstermeye gayret ediyoruz. Bugün formumuzu doldururken Kızılay başkanımız bir sürpriz yaptı. Bende 21’inci bağışımı gerçekleştirmişim. İnşallah bağışların artarak devam edeceğine inanıyoruz. Yağmurlu havalarda, kış günlerinde, önümüzde ki Ramazan günlerinde ön görüyoruz ki kan bağışlarımız azalacaktır. Bu vesile ile tüm Kızılay Gönüllüleri’ni kan bağışlamak isteyenleri, kan bağış kampanyalarımıza davet ediyoruz. Bir gün bizim de başımıza üzücü bir olay gelebilir. Kan stoklarının düştüğü dönemlerde yaşamak istemediğimiz durumlar. Eğer biz bağışlarımıza devam edersek, vatandaşlarımız Kızılay’a sahip çıkmaya devam ederse inanıyoruz ki hiçbir sıkıntı yaşamadan stoklarımız normal düzeye gelecektir.” Dedi.

 

163 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page