top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

İstiklal’in Ümid’i var!

“İyiliklerin muhtarı yeniden aday”

31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla muhtarlar adaylıklarını açıklamaya devam ediyor.  İstiklal Mahallesi Muhtarı Ümid Çelikayar, yeni dönemde tekrar aday olduğunu duyurdu.

Mahalle halkı tarafından sevilen, herkesin yardımına koşan başarılı muhtar yeni dönemde de aynı hizmet kalitesiyle mahalle halkına hizmet vermeyi amaçlıyor.

10 yıllık görev sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan, eğitim yardımları yapan Çelikayar, işbirliği çerçevesinde birçok projeye de imza attı.


Görevi süresinde neler yaptığını açıklayan Çelikayar; “Her yıl tespit ettiğimiz 15 ihtiyaç sahibi ailemize düzenli olarak her ay üniversite, burs yardımı yapıyoruz. Her eğitim-öğretim yılı başlangıcında 50 ihtiyaç sahibi ailemize kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıyoruz. Her yıl ramazan ayında yaklaşık 400 adet erzak ve market alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Pandemi başladığı günden bu güne 4 ailemize her ay kira ve fatura yardımında bulunuyoruz. Halk Eğitim Merkezi ile anlaşıp sadece mahallemize özel ücretsiz sertifikalı İngilizce, ilk yardım ve işaret dili kursları düzenledik. Yaşlı, bakıma muhtaç ve kimsesi olmayan ailelerimizi tespit edip, kendi istekleri ve talepleri doğrultusunda belediyemizden ev temizliği ile günlük yemek ihtiyaçlarının karşılanması konusunda yardımcı olduk. Yaz-kış demeden belediyemiz ve hayvansever komşularımız ile birlikte, sokaklarda ki canlarımıza mama, yuva ve bakımları konusunda yardımcı olmaya gayret gösterdik. Devletimizin her kurumu ile 7/24 irtibat halinde olarak, saat gözetmeksizin görevimizin başında olduk ve bundan sonra da böyle olacak şekilde sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğim” dedi.

206 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page