top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

“İTTİFAK YOK”

MHP kendi adayıyla giriyor

Yapılacak 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Lüleburgaz’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendi adayıyla seçime gireceği öğrenildi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan ise bir süredir tüm paylaşımlarında Cumhur İttifakı adayı olarak kendisini tanıtırken bu durum kafalarda soru işaretlerine neden oldu. MHP’nin Lüleburgaz’da seçime daha önce de ismi belirtilen İbrahim Yılmazer ile gireceği açıklandı.


Lüleburgaz’da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti ile MHP’nin seçimlere Cumhur İttifakı adayı olarak Murat Mahir Altan ile gireceği kamuoyunda konuşulurken, MHP’nin seçime kendi adayıyla gireceği açıklandı.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan aday tanıtım toplantısında ismi AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Murat Mahir Altan, sonraki süreçte tüm kamuoyu paylaşımlarında kendisini Cumhur İttifakı adayı olarak tanıtmıştı.

“LÜLEBURGAZ'DA OYLAR MHP’YE!”

MHP’nin Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Nil Sürücü Kursu sahibi İbrahim Yılmazer oldu.

Yılmazer, adaylık başvurusunu geçtiğimiz günlerde İlçe Seçim Kurulu’na yaparken, meclis üyesi listesini de sundu.

Yılmazer konu hakkında yaptığı açıklamada, “Lüleburgaz ve Lüleburgazlılar için en kritik dönemeçte, Milliyetçi Hareket Parti'mizi Lüleburgaz Belediye çatısı altında en iyi şekilde temsil etmek için 31 Mart 2024'te gerçekleşecek seçimlerde, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için adayım. Başta Lüleburgaz’da yaşayan herkesten desteklerinizi bekliyorum. Lüleburgaz'da oylar MHP’ye” ifadelerini kullandı.

648 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page