top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Kırklarelispor’dan kupa zaferi!

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Tuna Tarım Kırklarelispor, Trendyol 1. Lig temsilcisi Altay'ı 3-2 mağlup etti. Tuna Tarım Kırklarelispor, bu sonuçla 5. tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelen Tuna Tarım Kırklarelispor sahadan galibiyetle ayrılarak adını son 32 takım arasına yazdırdı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Alsancak Mustafa Denizli Stadında oynanan mücadelede Kırklarelispor 10. Dakikada Hüseyin Altuğ Taş ile 1-0 öne geçti.

49. dakikada Okan Derici’nin penaltı golüyle farkı ikiye çıkaran yeşil beyazlı ekip, 58. dakikada tecrübeli oyuncu Murat Uluç’un golüne engel olmayınca fark bire indi.

Dakikalar 71’i gösterdiğinde yine sahne alan Kırklarelispor kaptanı Okan Derici attığı golle yeniden farkı ikiye çıkardı.

Altay’ın gol için bastırdığı dakikalarda yine takımın tecrübeli ismi İbrahim Öztürk kafa golü ile skoru 3-2’ye getirdi.

Mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma Kırklarelispor’un üstünlüğü ile sona ererken, temsilcimiz bir üst tura yükselen taraf oldu.

Kırklarelispor’un bu zaferi kentte de büyük coşkuya sebep olurken, Kırklareli Valisi Birol Ekici de “Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında 1. Lig ekibi Altay'ı eleyerek bir üst tura adını yazdıran Kırklarelispor'umuzu yürekten tebrik eder, oynayacağı 5. tur müsabakasında da başarılarının devamını dilerim” şeklinde paylaşım yaptı.

Kırklarelispor kupa mesaisinin ardından Pazar günü Kırşehir futbol Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

94 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page