top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Lüleburgaz’a 4 birincilik!

Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gençleri bağımlılıklardan korumak amacıyla bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması’nda Kırklareli’nden 571 eser başvururken Lüleburgaz’dan 4 öğrenciye çeşitli dallarda birincilik geldi.

Kırklareli’nde ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ yarışmasında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gençleri bağımlılıklardan korumak amacıyla bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, Şube Müdürü Ahmet Oflaz, Yeşilay Kırklareli Şube Başkanı Aslı Karakahya, okul müdürleri, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla ödül töreni gerçekleştirildi.

İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde edebi ve görsel kategorinin olduğu yarışmada Kırklareli’nden toplam 571 eser başvurusu yapıldığı öğrenildi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllüleri İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ve Yeşilay Kırklareli Şube Başkanı Aslı Karakahya tarafından verildi.

Görsel kategorisi birincileri şöyle; Lüleburgaz Evrensekiz İlkokulu öğrencisi Cemre Kulaksız, Kırklareli İstiklal Ortaokulu öğrencisi Zeynep Biçer, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Asya Batmaz oldu.

Edebi kategoride ise birinciler; Kırklareli Gazi Osmanpaşa İlkokulu öğrencisi Betül Zehra İpek, Lüleburgaz TEK Ortaokulu Öğrencisi Burçak Yamak, Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Naz Erdoğan oldu.

254 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti


bottom of page