top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Lüleburgazlı yönetmenden film serisi!

Gala Lüleburgaz’da olacak

Lüleburgazlı Yönetmen Engin Deniz Atlı, Trakya Hikayeleri belgesel serisinin ilk filmi Trakyalı Amazonlar’ın afişini duyurdu. Atlı’nın oturduğu film serisinde; Trakya’nın köylerinde yaşayan kadınların ürettiklerini, mücadelelerini, hayatın içinde güzelleştirdiklerini anlatıyor.




Lüleburgazlı Yönetmen Engin Deniz Atlı, Trakya Hikayeleri belgesel serisinin ilk filmi Trakyalı Amazonlar’ın afişini duyurdu.

Yönetmen koltuğunda Engin Deniz Atlı’nın oturduğu film serisinde; Trakya’nın köylerinde yaşayan kadınların ürettiklerini, mücadelelerini, hayatın içinde güzelleştirdiklerini anlatıyor.

Film galasının yakın bir tarihte Lüleburgaz’da yapılacağı öğrenildi.

Trakyalı Amazonlar’ın yapımcılığını ve kurgusunu Sema Fener üstlenirken, senaryoyu Engin Deniz Atlı ile birlikte kaleme aldılar. Anlatıcı olarak Ebru Şen, görüntü yönetmeni olarak Çapan Özçelik yer alıyor ve afiş tasarım da Deniz Özaslan imzası taşıyor.

Filmde oyuncu olarak Nurhan Karabiber, Fatma Efe, Sabahat Bozkurt, Emel Akyıl, Kudret Bodur, Canan Sohtorik, Hayriye Kayalar, Kabire Avcı ve Emine Özkan yer alıyor.

Serinin devam filmlerinde Trakya'daki çevre sorunları, tarım arazilerinin usulsüz toplulaştırılması, madenler, taş ocakları, su kaynaklarının kirletilmesi ve bunlara karşı verilen ekoloji mücadelesi gibi konuların yer alacağı belirtildi.

632 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page