top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

“Mahallemizi geleceğe taşıyacağız”

5 yılda takdir topladı


Haber Merkezi

Evrensekiz Beldesi Gündoğu Mahallesi muhtarı ve 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden muhtar adayı olan Caner Gündağ, mahalle halkının desteği ile yeni dönemde de yeni hizmetleri mahallerine kazandıracaklarını söyledi.

2019 seçimlerinde girdiği muhtarlık yarışından zaferle ayrılan ve 5 yıldır mahalle halkının bağrına bastığı Caner Gündağ, yeni dönemde de muhtarlığa aday.

Muhtarlığa seçilmesinin ardından mahalle halkının taleplerinin yanı sıra tüm belde vatandaşlarının istek ve sorunlarına çözümler üretmek için çalışan Gündağ, bu çalışkanlığı ile büyük beğeni topladı.

5 yıl içinde gece gündüz demeden mahalle sakinlerinin iyi gününde kötü gününde her zaman yanında olan muhtar Caner Gündağ, yaptıklarıyla Evrensekiz halkının takdirini topladı ve yeni dönem için tekrar aday oldu.

Gündağ, “Yeni dönemde, yeni bir başlangıç yaparak mahallemizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Sizlerin desteği ile yeniden adayım. Geçen 5 yılda ne yaptıysak üzerine koyarak devam edeceğiz. Ben her zaman elimden geldiğince vatandaşlarımızın sorunlarına çözümler üretmek için çalıştım. Bu böyle devam edecek. Değerli Gündoğu Mahallesi sakinlerinin oylarına talibim” dedi.

274 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page