top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Maratoncular başarıya doymuyor!


Lüleburgazlı maratoncular başarılarına bir yenisini daha ekledi.

‘İstanbul’u Koşuyorum’ adlı organizasyonun Üsküdar etabında zafer ile dönen maratoncular Lüleburgaz halkına bir kez daha gurur yaşattı.

İstanbul’u Koşuyorum’da: 45-49 yaş grubu koşucusu Ümit Er, 10 kilometrelik Üsküdar parkurunu 34 dakika da tamamlayarak birinci olurken kadınlarda Reyhan Demirel de 51 dakikalık zamanıyla 55-59 yaş grubunun 2’ncisi oldu.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı organizasyonda Ümit Er ve Reyhan Demirel, kürsüye çıkarak 2 kupa kazandı.

Master atlet Emrullah Demirel, ise 48 dakikalık performansıyla 65-69 yaş grubunun 4’üncüsü oldu.

“DEĞERLİ SPORCULARIMIZ ADIMIZI DUYURMAYA DEVAM EDECEKLER”

Organizasyon sonrası bir açıklama yapan Dr. Emrullah Demirel; “Lüleburgaz spor kamuoyunun bildiği gibi bu sporcularımız yaklaşık 10 yıldır bir istikrar abidesi gibi bu başarıyı sürdürmeye devam ediyor. Bu hiç kolay bir şey değil. Bir de bu başarıların yoğun iş yüküyle birlikte devam ettirilmesi her türlü takdiri hak ediyor. Bilindiği gibi bu sporcularımız sağlık sektöründe çalışmaya devam ediyorlar. Ümit Er, artık bir efsane oldu. Onunla ne kadar övünsek azdır. Düşünebiliyor musunuz 49 yaşında bir atlet, 4000 kişi arasında 11. oluyor. Reyhan Demirel, 2 çocuk annesi, doktorluk yapıyor. Atletizme 50 yaşında başladı ve 2-3 yıl içerisinde Türkiye'de yaş grubunun en iyileri arasına girdi. O da takım arkadaşı Ümit Er gibi efsane olma yolunda adım adım ilerliyor. Ben ve Halil Aslan, maraton sporunun adeta miladı olduk. İlerlemiş yaşlarımıza rağmen pes etmiyor ve yurt içinde dereceler elde etmeye devam ediyoruz. Anlaşılan o ki maraton sporu ilçemizde giderek gelişecek ve değerli sporcularımız adımızı duyurmaya devam edecekler. Azim ve kararlılıkları için maratoncularımızı ayakta alkışlıyor ve kendilerine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

931 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page