top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Meclise bağımsız aday!

Yerel seçimler öncesi partilerin Lüleburgaz Belediye Meclis aday adaylıklarının yanında sosyal medya yöneticisi Koray Sevim bağımsız meclis adayı olacağını açıkladı.

Sevim, İl Seçim Kurulu’na başvurusunu en kısa sürede yapacağını belirtirken, “Partiler arası ilişkiler nedeni ile baskılanacağımı düşündüğüm için bağımsız aday olmak istedim” şeklinde görüş bildirdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Lüleburgaz Belediye meclisi için bağımsız aday 39 yaşındaki sosyal medya yöneticisi Koray Sevim oldu.

Sevim, bağımsız aday olmasının gerekçesini, bir parti çatısı altında halkın sorunlarını dile getiremeyecek olmasını olarak gösterdi.

Sevim, göreve gelmesi halinde önceliğin yerel sorunlar, gençlere istihdam ve teknoloji olduğunu aktardı.

“ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Sevim gazetemize yaptığı açıklamada; “Şehrim olan Lüleburgaz’ın daha iyi yönetilebilmesi ve daha yaşanılabilir bir şehir olmasını istediğim için meclis üyesi olarak belediye meclisinde yer almam gerektiğine karar verdim. Şehrimizin şu anda iyi yönetilemediğini aslında çok daha iyi yerlerde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Halkımız birçok sorunla karşı karşıya ve bu sorunları meclise tam anlamıyla taşıyan birilerinin olması gerekliliği artık maalesef kaçınılmaz bir gerçek. Yazın su sorunu, yetersiz alt yapı, bozuk yollar, yetersiz otopark, çevre yolu ve dere ıslahı gibi sorunların artık tarih olması gerektiğini bir an önce şehrimizin gençlerinin daha iyi donanımlı bir hale gelmesi için ciddi ve kararlı adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum. Gerekirse diğer makamlarla da koordineli olarak yazılım teknolojisi konusunda eğitilmeleri şehrimize katma değer katacağı gibi gençlerimizin ve şehrimizin önünü açacaktır. Bölgemizde çok sayıda firma var ve buradan çıkan gençlerimiz bu firmaların bilgi işlem departmanı, web site veya mobil uygulamalarını yazabilir bununla birlikte yaptıkları yazılımlar ile de ülke ve dünya çapında yeni firmalar ortaya çıkarabilirler. Daha birçok projeyi belediye meclisine getirmeyi hedeflerken halkımızın sorunlarını meclise ve mecliste alınan kararları da halkımıza duyurarak halkımızı bilgilendirmeyi de değerli buluyorum” diye konuştu.

Neden bağımsız aday olduğunu açıklayan Sevim; “Aslında başka parti altında tam anlamıyla halkımızın sorunlarını dile getirirken partiler arası ilişkiler nedeni ile baskılanacağımı düşündüğüm için bağımsız aday olmak istedim. Değerli Lüleburgaz halkının bu yolda bana destek vereceğini umuyorum ve onlar için güzel işler yapabilmek adına desteklerini istiyorum” ifadelerine yer verdi.

286 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page