top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Mobilya mağazasında büyük yangın!

Dumanlar gökyüzünü kapladı

Bölgemizin en büyük mobilya mağazalarından biri olan Vize Mobilya’nın Kırklareli'ndeki fabrika satış mağazasında çıkan yangında büyük hasar oluştu. Yangın sırasında yoğun bir duman bulutu gökyüzünü kapladı.

Bölgemizin en büyük mobilya üretim ve satış firmalarından olan Vize Mobilya’nın Kırklareli'ndeki fabrika satış mağazasında dün sabah saatlerinde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

Kavaklı beldesi kara yolundaki mobilya mağazasında, sebebi henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden mağaza çalışanlarının ihbarıyla bölgeye itfaiye, polis, orman işletme, il özel idaresi, AFAD ile BOTAŞ ekipleri sevk edildi.

Yangının rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyümesi üzerine ilçelerden de bölgeye destek itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışmaları sonucu güçlükle kontrol altına alınan yangında büyük hasar meydana geldi.

Öte yandan yangın sırasında yoğun bir duman bulutu gökyüzünü kapladı.

BAŞKAN OLAY YERİNE GELDİ

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

Bulut, yangının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kırklareli-İstanbul yolu üzerinde bulunan bir mobilya satış mağazasında meydana gelen yangına ilk müdahale, belediyemizin itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve İl Özel İdare ekipleri tarafından ivedilikle yapılmıştır. Destek amaçlı müdahale için olay yerine intikal eden Lüleburgaz, Babaeski ve Vize belediyeleri ekipleri ile AFAD, BOTAŞ ve 112 personeline çok teşekkür ediyorum. Çok şükür ki yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Yangında maddi hasar gören mağaza sahiplerine, dumandan etkilenen tüm çevreye ve Kırklareli’mize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, böyle üzücü bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.” dedi.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page