top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Muhtar adayından örnek davranış

“Hizmette öncü olacağız”

Lüleburgaz Barış Mahallesi Muhtar Adayı Hüsamettin Yetkin, ihtiyaç sahibi kişililere 14 tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Yetkin, göreve gelmesi halinde önceliğinin mahalle halkının huzuru ve mahallenin temizliği olacağını belirtti.


Lüleburgaz Barış Mahallesi Muhtar Adayı Hüsamettin Yetkin, çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkin, çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi 14 kişiye tekerlekli sandalye katkısında bulundu.

Yetkin, muhtar olması durumunda görev süresi boyunca her zaman vatandaşların ihtiyaçlarına öncelik vereceğini belirtirken mahalleyi en üst seviyeye çıkarmak için uğraşacağını aktardı.

“HİZMETTE ÖNCÜ OLACAĞIZ”

Mahalle halkının sorunlarına öncelik vereceğini belirten Yetkin; “Vatandaşlarımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi şimdi de vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen 14 kişiye tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. Göreve gelmem durumunda Barış Mahallesi’ni eski halinden kurtarmak için elimden geleni yapacağım. Mahallemize önce hizmet gelecek, huzur gelecek, temizlik ve sağlık gelecek. Yapacağımız projeler ile mahalle halkımızın refahını en üst seviyelere çıkaracağım. Hizmette öncü olacağız. Sizlerin yanında olmak ve temsil etmek için Barış Mahallesi muhtarlığına adayım.” dedi.

233 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

1 Comment


Hakan Düğücü
Hakan Düğücü
Dec 27, 2023

Bundan bir cacık olmaz

Like
bottom of page