top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Oğlunu polise teslim etti

“Oğlunun uyuşturucu satıcısı olduğunu operasyonda öğrendi”

Kırklareli merkezli Tekirdağ ve Edirne’yi de kapsayan 3 ildeki uyuşturucu operasyonu sırasında bir eve baskın yapan polis, uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan kişiyi evde bulamazken, anne, oğlunu eve çağırıp polis ekiplerine teslim etti.

Kırklareli merkezli 3 ildeki uyuşturucu operasyonu sırasında, baskın yapılan evde olmayan oğullarının uyuşturucu satıcısı olduğunu öğrenen anne ve babası, oğullarını eve çağırıp polise teslim etti.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına karşı yürüttüğü çalışmalar kapsamında Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'da bazı adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda şüphelilerin ev ve araçlarında arama yapıldı. Aramalarda 2 kilo 470 gram uyuşturucu madde, 3 hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet tabanca fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 120 lira ele geçirildi.

“OĞLUNU EVE ÇAĞIRIP POLİSE TESLİM ETTİ”

3 ildeki uyuşturucu operasyonu kapsamında bir eve baskın yapan ekipler, uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan kişiyi evde bulamazken, anne oğlunu eve çağırıp polis ekiplerine teslim etti.

Anne ve babası oğlunun uyuşturucu ticaretiyle suçlandığını öğrenirken, eve gelen oğulları polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bir başka şüpheli ise polis ekiplerinin eve geldiğini görünce uyuşturucuyu saklamaya çalışırken yakalandı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan toplam 11 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

11 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page