top of page

Perşembe günleri “PAZAR” yok!

Lüleburgaz Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumunda görüşülen beşinci madde kapsamında çıkan kararda Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri, Semt Merkezi, ve 8 Kasım Mahalle Pazarı’na Perşembe günü kurulan pazar ve Atatürk Mahalle ve Semt Pazarı’nda Perşembe ve Cuma günleri kurulması planlanan pazarlar kurulmadığından, pazaryeri ve pazaryeri tahsisleri iptal edildi.


Lüleburgaz Belediyesi Belediye Meclisi 2025 yılı Nisan ayı ikinci oturumu 10 Nisan Perşembe günü gerçekleştirdi.

Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantı, Belediye Başkanvekili Kemal Pektaş’ın başkanlığında yapıldı.

Toplantının birinci gündem maddesi olan açılış ve yoklamanın ardından toplantının gündem maddelerine geçildi.

PAZARYERİ KAPANDI

Toplantının gündem maddelerine geçildikten sonra beşinci gündem maddesine Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası’nın talebi üzerine ilgili komisyonlara havale edilen pazaryeri ve pazaryeri tahsislerinin iptali konusu görüşüldü.

Komisyon raporunda, Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri, Semt Merkezi, ve 8 Kasım Mahalle Pazarı’na Perşembe günü kurulan pazar ve Atatürk Mahalle ve Semt Pazarı’nda Perşembe ve Cuma günleri kurulması planlanan pazarların kurulmamasından dolayı, mevzubahis pazaryerleri ve pazaryeri tahsislerinin iptali için bir sakınca olmadığı yer aldı.

Komisyon raporunu oylamaya sunan Lüleburgaz Belediye Meclisi, oy çokluğu ile komisyon raporunu kabul etti.

Toplantının kalan maddeleri ilgili komisyon raporları dinlendikten sonra oy birliği ile kabul edildi.

Comments


bottom of page