top of page
Yazarın fotoğrafıHamza Dalgıç

Sosyetede “KIŞLIK” izdihamı!

Kışlık sezon ürünlerinin geldiğini öğrenen vatandaşlar Sosyete Pazarı’na akın etti!

Lüleburgaz’da her hafta Cumartesi günleri kurulan Sosyete Pazarı’nda bu hafta kışlık ürünler tezgahlarda yerini aldı.

Kışlık sezon ürünlerine geldiğini öğrenen vatandaşlar ise Sosyete Pazarı’na akın etti.

Geniş ürün yelpazesi ve ucuz fiyat ile karşılaşan Lüleburgaz halkı tezgahlara büyük ilgi gösterdi.

“HER ÇEŞİT ÜRÜN UCUZ FİYATA”

İstanbul’dan gelip Sosyete Pazarı’nda tezgah açan Erkan Söylemez; “Pazarımız açıldı, çok iyi oldu bizim için de halk için de. Kışlık ürünlerimiz geldi. Aklınıza gelen her şey elimizde mevcut. Mont, polar, yelek, sweat ve çok çeşitli kışlık ürünlerimiz bulunmakta. Fiyatlarımız tüm ürünlerde 200 TL’den başlıyor, 400-500 TL bandına kadar çıkıyor fakat tüm ürünlerimiz bu fiyat bandında. Fiyatlarımız çok uygun herkesi pazarımıza bekleriz” dedi.

“ÜRÜNLERİMİZ ON NUMARA”

Sosyete Pazarı’nda tezgahının başında duran 14 yaşındaki genç tezgahtar Kerem Gündüz; “Pazarımız doldu çok mutluyuz. Kışlık ürünlerimiz geldi ve parçalar 200-500 TL arasında değişiyor. Tüm kışlık ürünlerimiz mevcut ve hepsi on numara. Zara pantolonlar, eşofmanlar, popstar ürünler her şey var. Bir numara kaliteden uygun fiyata satıyoruz. Kalabalıktan çok memnunuz. Fuar olmaması bizim tezgahlarımızı doldurdu” ifadelerini kullandı.

“MURAT GERENLİ’YE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Tezgahların doluluğundan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Erkan Söylemez ise, “Geçen hafta başkanımız Murat Gerenli'ye çağrıda bulunmuştuk, sağ olsun sesimizi duydu, tezgahlarımızı doldurdu. Tüm esnaflar olarak kendisine teşekkür ediyoruz, kendisini tezgahlarımıza da bekliyoruz” diye konuştu.

266 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page