top of page
Yazarın fotoğrafıHamza Dalgıç

Sosyetede kış başlıyor

Artık ara yok!

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, yaptığı açıklamada Sosyete Pazarı’nın artık her Cumartesi açık olacağını belirterek, bu hafta kışlık ürünlerin tezgahlarda olacağını söyledi.

Koç, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin talimatı ile hafta sonları yapılan fuarlara son verildiğini, vatandaşın artık “bu hafta sosyete pazarı açık mı?” düşüncesinde olmayacağını ifade ederek, Lüleburgaz halkını bugün ki pazara davet etti.

Sıcaklıkların düşmesi ile kışlık sezon ürünlerinin tezgahlarda yerini alacağını belirten Başkan Abdullah Koç; “Artık vatandaşlarımızın cumartesi günleri sosyete pazarı açık mı diye bir düşüncesi kalmadı. Başkanımız gerekli özveriyi göstererek kesin talimat ile bunun önüne geçti. Bugün ve her cumartesi artık sosyete pazarımız vatandaşın hizmetinde olacak. Ayrıca kışlık ürünlerimiz tezgahlarda yerini almaya başladı. Sıcaklıkların düşmesi ile talep vardı zaten. Elimizden geldiğince tezgahlarımızı hızlı bir şekilde kışlık ürünler ile doldurduk. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlara almak isteyen tüm vatandaşlarımızı Cumartesi pazarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

193 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page