top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Terzioğlu mest etti




Haber Merkezi

TEMA Vakfı, 31 Mart seçimleri öncesinde Lüleburgaz’da Başkan Adaylarına Ekosiyaset Bildirgesi’ni sunaya devam ediyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz gün Bağımsız Türkiye Partisi Belediye Başkan Adayı Özgür Terzioğlu ve İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, TEMA Vakfı üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Adayı Özgür Terzioğlu burada, kitabında da yazdığı ve Lüleburgaz'ın Master Planının ana Teması olan "İklim değişikliğine toplumsal uyum ve tüketim ahlâkı" konusunu TEMA Vakfı üyeleri ile paylaştı.

Terzioğlu, TEMA Vakfı üyelerinin kendilerinden beklediği konular üzerinde zaten yıllardır özenle çalıştıklarını belirtirken, şunları kaydetti:

“TEMA ziyaretimiz beklediğimizin üzerinde keyifli geçti. Doğaya, insana, kitaba, güzelliklere yaşama dair çok enerjik ve istekli bir grubun karşısına dersimizi çalışıp ta çıkmak bizim için çok çok önemliydi. Evet. Lüleburgaz'ın Master Planının ana Teması "İklim değişikliğine toplumsal uyum ve tüketim ahlâkı" üzerine olduğu üzere TEMA üyesi arkadaşlarımızın bizlere ifade ettiği, beklediği ne varsa yıllardır özenle çalıştığımız meselelerdi. Benzer meseleleri konuşup, aynı hayatı adil bir şekilde paylaşmak istediğim keyifli bir grupla her daim çalışmak isterim. Bizler kendilerini seçim için ziyaret etmedik. "Buradayız ve mücadelemiz seçim sonrası da devam edecek" diyerek güzel ve özel bir toplantı yaptık.” ifadelerini kullandı.

Terzioğlu’nun bu konudaki bilgi ve çalışmalarını anlatması sonrası TEMA Vakfı üyeleri düşünceleri için Özgür Terzioğlu’na teşekkürlerini iletti.

147 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page