top of page

Vergi Dairesi’ne yeni Müdür!

Önceliği güler yüzle hizmet

Lüleburgaz Vergi Dairesi’ne Müdür olarak atanan Gülcan Buyruk görevine başladı. Buyruk; “Ben ve mesai arkadaşlarım, vatandaşlarımızın Lüleburgaz Vergi Dairesi’nde rahat etmeleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Lüleburgaz Vergi Dairesi’ne Müdür olarak atanan Gülcan Buyruk görevine başladı.

Müdür Gülcan Buyruk, 27 Ağustos itibari ile Lüleburgaz’da göreve başladığını ve Lüleburgaz’ı çok beğendiğini söyledi.

Müdür olarak ilk defa Lüleburgaz’a atanan Gülcan Buyruk, son olarak Çamlıca İhtisas Vergi Dairesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığını belirtti.

“KAPIMIZ HER ZAMAN HERKESE AÇIK OLACAK”

Buyruk, ilk önceliğinin güler yüzle hizmet etmek olacağını söyledi.

İlk Müdürlüğünün Lüleburgaz’a olması dolayısıyla onur duyduğunu belirten Buyruk; “Lüleburgaz’ı çok sevdim ve çok beğendim. Müdür olarak ilk defa Lüleburgaz’da hizmet edecek olmam da benim için ayrı bir gurur ve mutluluktur. Ben ve mesai arkadaşlarım, vatandaşlarımızın Lüleburgaz Vergi Dairesi’nde rahat etmeleri için elimizden geleni yapacağız. Her zaman güler yüzle değerli Lüleburgaz halkı için çalışacağız. Kapımız her zaman herkese açık olacak. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

MÜDÜRDEN BORÇ DUYURUSU!

Müdür Buyruk, borçlarını ödemeyen mükelleflerin yayınlanacağını belirtti.

Buyruk; “Tahsilat genel tebliğinde yapılan değişiklik ile Kamu mali yönetim kontrol kanununa tabi kamu idareleri ile mahkeme kararları ve icra dairelerinin ödeme ve icra emirleri kapsamında 5 bin TL üzerindeki ödemeler sırasında hak sahiplerinden borcu yoktur yazısı talep edilecektir. Bunun dışında önemli bir de vergi usul kanunu 564 sayılı tebliğ yayınlandı. Orada da şu konuya dikkat çekmek istiyorum; 5 milyon TL ve üzerinde  borcu olan mükellefler açıklanacak. Bunlar vergi dairesi bazında 15 Ekim-31 Ekim arasında yayınlanacak. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sitesinde de 1-15 Kasım tarihleri arasında yayınlanacak. Yayınlanma kriterinde 31 Aralık 2023’e kadar borcun vadesi gelmiş ve 30 Eylül 2024’e kadar ödenmemiş vergi ve cezalar yayınlanacaktır. Mükelleflerimizin listeye girmemesi açısından 30 Eylül’e kadar borçlarını ödemeleri önem arz ediyor” ifadelerine yer verdi.

GÜLCAN BUYRUK KİMDİR?

Aslen Selanik göçmeni olan Gülcan Buyruk, 1979 yılında Denizli’de dünyaya geldi.

İlk eğitimini Denizli’de tamamlayan Buyruk, üniversite öğrenimi İstanbul’da tamamladı.

2008 yılında İstanbul’da çalışma hayatına başlayan Buyruk, Vergi Dairelerinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Lüleburgaz’a müdür olarak atandı.

Gülcan Buyruk, evli ve 2 çocuk annesi.

663 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page