top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Yarın stattayız!

Lüleburgaz Kaymakamlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılacak etkinlik programını paylaşarak herkesi bayram kutlamalarına davet etti. 8 Kasım Stadyumu’nda bayram kutlamaları saat 10:00’da başlayacak. Havanın yağışlı olması durumunda program Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve semt Merkezi’nde yapılacağı belirtildi.


Lüleburgaz Kaymakamlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programını paylaştı.

Buna göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Duru Işık, bayram günü saat 09:30’da Yeni Tören Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak.

Çelenk sunma programının ardından saat 10:00’da 8 Kasım Stadyumu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan program başlayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın stadyum kutlamalarında temsili Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kerem Kamacı, temsili İlçe Milli Eğitim Müdürü Duru Işık günün anlam ve önemine ilişkin duygularını belirten konuşmayı yapacak ve tüm çocuklar adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ada Su Şıpka yapacak.

Havanın yağışlı olması durumunda programın Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde yapılacağı belirtildi.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, bayram kutlamalarına herkesi davet etti.

276 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page