top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Yarışma ve gösteri bir arada!

Lüleburgaz’da ‘dog show’ etkinliği kapsamında Trakya Şampiyonası düzenlenecek. Lüleburgaz Belediyesi ve Alıanz Turkey / Avrasya Köpek Irkları Federasyonu iş birliğinde yapılacak olan ırk standartları yarışması ve kayıt etkinliği 30 Haziran günü saat 09:00’da Kent Ormanı’nda yapılacak.


Cüneyt KIRIM

Lüleburgaz’da ‘dog show’ etkinliği kapsamında Trakya Şampiyonası düzenlenecek.

Lüleburgaz Belediyesi ve Alıanz Turkey / Avrasya Köpek Irkları Federasyonu iş birliğinde yapılacak olan ırk standartları yarışması ve kayıt etkinliği 30 Haziran günü saat 09:00’da Kent Ormanı’nda yapılacak.

Şampiyona kapsamında çeşitli gösteriler, yarışmalar ve farkındalık etkinlikleri düzenlenecek.

Etkinlikte hakem olarak; Mustafa Helalpara, Uğur Kurşun, Bülent Baytur, Akın Tülübaş, Turgay Özpınar, Hilal Çirozlar, Özlem Güleşken Top, arzu Candevir ve Ahmet Arısoy yer alacak.

Belçika Malinois Irk Derneği Başkanı Ahmet Arısoy, etkinliğe herkesi davet etti.                 

Ön kayıt ve bilgi almak isteyenlerin 0536 665 22 39 numaralı telefondan ulaşabileceği kaydedildi.

Dernek Başkanı Arısoy; “30 Haziran günü Lüleburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleşecek muhteşem bir yarışmaya tüm Trakya’yı davet ediyoruz. Tüm ırklar yarışması frizbi ve Türkiye’de bir ilk olacak olan Agility yarışması olacaktır. Çeşitli gösteriler yapılacaktır. Pazar günü Kent Ormanı’nda buluşalım. Etkinliğimize tüm hayvan severler davetlidir. ” dedi.

141 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page