top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi yapılacak


Haber Merkezi

Pınarhisar Belediyesince yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi yapılacak.

Belediye Başkanı İhsan Talay, yaptığı yazılı açıklamada, yaşlıların hayatlarını daha sağlıklı, mutlu ve daha anlamlı hale getirmek için yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi inşa edeceklerini belirtti.

Doğa ile iç içe olacak yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezinde fiziksel aktivitelerin yanında su terapisi için yüzme havuzu da yapacaklarını aktaran Talay, merkez bahçesinde hobi bahçeleri de oluşturarak yaşlıların rehabilitesini de sağlayacaklarını kaydetti.

Talay yaptığı açıklamada, “Baş tacımız büyüklerimizin hayatlarını daha sağlıklı, mutlu ve daha anlamlı hale getirmek için önemli bir adım olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ilçemize kazandıracak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu özel merkezimiz, büyüklerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek birçok imkanı bünyesinde barındırıyor. Fiziksel aktivitelerin yanı sıra su terapisi imkanı sunan yüzme havuzumuzla, büyüklerimizin sağlıklı ve nezih bir ortamda hak ettikleri değeri ve ilgiyi görebilecekleri bir tesis alanı inşa ediyoruz. Doğayla iç içe olabilecekleri hobi bahçeleriyle, büyüklerimizin ruhsal ve fiziksel aktivitelerini geliştirme imkanı sağlayacak alternatif hobi alanları düzenliyoruz. Konforlu ve güvenli yaşam alanlarıyla, büyüklerimizin rahat bir ortamda vakit geçirmelerini ve sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Gelişen ve büyüyen bir Pınarhisar için, büyüklerimizin hayır dualarını almak ve bizlere bir yol gösterici olarak hayat konforlarını önemseyen projelerimizle her zaman yanlarındayız. Onlara değer vermek ve hak ettikleri yaşam standartlarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

88 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page