top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Yönetimi istifaya davet etti

Lüleburgaz esnaflarından iş insanı Mustafa Ebinç, Lüleburgazspor yönetimini istifaya davet ederek, göreve gelmeye hazır olduğunu belirtti.


Bölgesel Amatör Ligde zor günler geçiren Lüleburgazspor’da gözler devre arasında yapılması beklenen transferlere çevrilirken, daha önce de Lüleburgazspor’a talip olduğunu açıklayan Mustafa Ebinç, Lüleburgazspor yönetimini istifaya davet etti.

Ebinç, yaptığı açıklama ile Lüleburgazspor’un başına geçmeye hazır olduğunu belirtti.

“BÜYÜK HÜSRAN YAŞAYAN TAKIMIN DURUMU ORTADA”


Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Ebinç; “Geçen yıl yoktan var ettiğimiz Lüleburgazsporumuzu şampiyon yaptık, BAL’a çıkardık. Lüleburgazsporumuzu daha iyi konuma taşıyacak ve daha iyi ilgilenebilecek, daha çok zaman ayırabileceklerine inandığımız mevcut yönetime devrettik. Büyük hüsran yaşayan takımın durumu ortada. Her hafta yenilgi yaşıyor. Takımı ligde tutmak adına, Lüleburgaz halkını, Lüleburgazspor taraftarını ve takımın bu halde olmasından üzüntü duyan herkesi elini taşın altına koymaya davet ediyoruz. Mevcut yönetimi derhal istifaya davet ediyoruz. Bizler göreve hazırız. Lüleburgazspor Başkanlığı’na adayız” dedi.

Sezon başından beri Lüleburgazspor çıktığı 12 maçta 9 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet yaşadı.

Takıma üst üste gelen farklı yenilgiler sonrası tepkiler çoğalmıştı.

344 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page