top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Yılın hemşiresi Lüleburgaz’dan!


Kırklareli’nde yılın doktoru ve yılın sağlık personeli belli oldu.

Kırklareli’nde yılın doktoru Pınarhisar Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Engin Özekin olurken, yılın sağlık personeli olarak da Lüleburgaz Devlet Hastanesi hemşiresi Fazile Kara seçildi.

İki isim İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit ile İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleştirilen programa katılım gösterdi.

81 ilden sağlık yöneticileri, yılın hekimleri, yılın sağlık personeli, tıp öğrencileri, akademisyenler ve bürokratların katılım gösterdiği tören ile alakalı Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen 14 Mart Tıp Bayramı programına İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit ve Kırklareli yılın hekimi, sağlık personeli ile birlikte katıldı. Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleşen iftar ve iftar sonrası programına 81 ilden sağlık yöneticileri, yılın hekimleri, yılın sağlık personeli, tıp öğrencileri, akademisyenler, bürokratlar katıldı. İlimizde başarılı çalışmaları ile takdir toplayan yılın hekimi olarak seçilen Pınarhisar Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Engin Özekin ile çalışkanlığı ile yılın sağlık personeli olarak seçilen Lüleburgaz Devlet Hastanesi hemşiresi Fazile Kara’yı tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz.” denildi.

890 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page