top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Özmüş güven tazeledi

Kristal İş Sendikası’nda yapılan 13. Olağan Genel Kurul’da mevcut Şube Başkanı Mehmet Özmüş, yeniden göreve gelerek güven tazeledi. Özmüş; “Göreve geldiğimiz ilk günkü heyecan ile bu döneme de başlıyoruz” dedi.




Kristal İş Sendikası’nda yapılan 13. Olağan Genel Kurul sonrası Şube Başkanı Mehmet Özmüş, kullanılan 204 oyun 203’ünü alarak tekrar güven tazeledi.

Geçtiğimiz hafta sonu bir düğün salonunda gerçekleşen olağan genel kurul sonrası yeni yönetim belirlendi.

Mehmet Özmüş’ün başkanlığında ki yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Şube Sekreteri: Volkan Başlıoğlu, Şube Mali Sekreteri: Hasan Fehmi Sevinç, Yönetim Kurulu Üyeleri: ,Tamer Soysal ve Egemen Ece.

Denetleme Kurulu’nda ise Semih Sülün, Fuat Baysal ve Özer Beyazkuş yer aldı.

Disiplin Kurulu’nda da; Özgür Yüksel, Samet Özhan, Gökhan Alço, Cihan Murat Koçan ve Yener Çakmak yer aldı.

“GÖREVE GELDİĞİMİZ İLK GÜNKÜ HEYECAN İLE BU DÖNEME DE BAŞLIYORUZ”

Kongre sonrası açıklamada bulunan Özmüş, yeniden seçilmesi dolayısıyla mutlu olduğunu belirtirken, şunları kaydetti:

“Gerçekleştirdiğimiz 13.Olağan Genel Kurulumuzda, 2020 yılından bu yana sürdürdüğüm Trakya Şube Başkanlığı görevine değerli delegelerimizin takdiri ile yeniden seçilmiş bulunmaktayım. Bu demokrasi şöleninde tek yürek seçime girdik. İktidar muhalefet ayrımı olmadan ben-sen demeden biz diyerek bu kuruldan kol kola çıktık. Bu kurulun tüm şubelerimize örnek olması tek temennimizdir. Kurulumuza katılım sağlayan Genel Başkanımız Sayın Bilal Çetintaş'a, Genel Merkez Yönetim Kurulu’na, diğer şube başkanlarımıza ve yönetimlerine, sivil toplum örgütlerine, kardeş sendika yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza ve tabii ki değerli delegelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Göreve geldiğimiz ilk günkü heyecan ile bu döneme de başlıyoruz. Geçen dönem görev yaptığımız tüm yöneticilerimize teşekkür eder, yeni göreve gelen yöneticilerimize başarılar dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle kurulun özünde şubemize, genelde tüm sendikamıza ve emek sınıfına hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

117 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page