top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Ürün bağımsız aday oldu

“Bağımsız aday diye asla tereddüt etmeyin”

CHP Lüleburgaz Belediye başkan aday adaylarından olan Serap Ürün, Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu. Serap Ürün, yaptığı açıklamada; “Bağımsız aday diye asla tereddüt etmeyin en güzel örneğini Kırklareli’nde Mehmet Siyam Kesimoğlu ile yaşadık” dedi.

Haber Merkezi

CHP Lüleburgaz Belediye başkan aday adaylarından olan Serap Ürün, Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu.

Serap Ürün, 12 Şubat günü Lüleburgaz Adliyesi’ne giderek gerekli evrakları İlçe Seçim Kurulu yetkililerine teslim etti.

Ürün, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmak isteyen P.K. isimli bir vatandaşa ilgi, alaka gösterilmemesi ve yaşanan olayları kendi kişiliğine yakıştırmaması nedeniyle bağımsız aday olduğunu açıkladı.

“BAĞIMSIZ ADAY DİYE ASLA TEREDDÜT ETMEYİN”

Bağımsız aday olarak bir açıklama yapan Ürün; “Yıllardır CHP’de CHP için çalışmış, her platformda görev almış biri olarak, Cumhuriyet mitinglerinden tutunda Gezi, Silivri, Adalet Yürüyüşü, Atatürk Havalimanı direnişi sandık görevleri, sokak çalışmaları, gibi bütün etkinliklerde yer almış birisi olarak Lüleburgaz CHP’de yapılan haksızlıkları hiçbir CHP örgütünde görmedim. Tüm bu yaşadıklarımdan sonra ilçe de sürekli bana saldırmaları için getirilen kişileri gördükçe bu durumu kendi kişiliğime yakıştıramadığım için ve ayrıca mevcut başkanla yola devam edersem Lüleburgaz’da seçimi kaybedeceğimizi gördüğüm için çok ama çok üzülerek partimden ayrılarak bağımsız aday oldum. Değerli Lüleburgaz halkı buradan size sesleniyorum; bağımsız aday diye asla tereddüt etmeyin en güzel örneğini Kırklareli’nde Mehmet Siyam Kesimoğlu ile yaşadık. Atatürkçü, vatansever, halkını seven nerde olursa olsun kazanır. Sizlerin destekleriyle bu seçimi kazanacağıma inanıyorum. Ayrıca Lüleburgaz halkı da kazanacak size buradan namus sözü veriyorum” dedi.

252 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page