top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Şölen gibi açılış!

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli ve partililerin yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını gerçekleştireceği irtibat bürosu yoğun bir katılım ile açıldı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli’nin, yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını yürüteceği seçim bürosu açıldı.

‘Tam Yol İleri’ sloganıyla seçim çalışmalarını yürütecek olan Gerenli, seçim bürosu açılışı öncesinde İstanbul Caddesi’nde yoğun katılımla tur attı ve saat 17:00’da Özerler Mahallesi Hal Sokak’ta (eski belediye hizmet binası karşısı) seçim ofisi açılışı yapıldı.


Seçim bürosunun açılışı dolayısıyla CHP ilçe Başkanlığı önünden hareket eden kalabalık davul-zurna eşliğinde büronun önüne geldi ve burada konuşmaların ardından kurdele kesimi ile resmen açılışı yapıldı.

Murat Gerenli’ye eşi Aysu Gerenli, CHP Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Fahri Özkan, İl Başkanı Bora Terzi, İlçe Başkanı Ali Can, çevre belediye başkanları ve adayları, il genel meclis üyeleri ve adayları, belediye meclis üyeleri ve adayları ile çok sayıda partili ve vatandaş katılım sağladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, ayrım gözetmeksizin herkesin tercihinin CHP olması gerektiğini belirtti.

Can; “Sevdamız Lüleburgaz’da sevgiyi, dostluğu, birlikteliği büyütmek ve aydınlık yarınlara el ele omuz omuza hep birlikte yürümek için siz değerli yoldaşlarımızla sevdamız Lüleburgaz için ‘tam yol ileri.’ Atatürk’e ve Cumhuriyet’e bağlılığımız kırmızı çizgimizdir. Bu ülkenin tüm kurucu değerlerini dikkate alalım. İkiliye ve nifak tohumlarına karşı saflarımızı her zamankinden daha sıkı tutalım. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tek tercihimiz partimiz olsun. Büromuz Lüleburgaz halkına, ülkemize, partimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“LÜLEBURGAZ DEMOKRASİNİN VE CUMHURİYET’İN KALESİDİR”

CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, genel seçimlerden sonra her şeyin fiyatının arttığını ve dere ıslahı ile çevre yolunu yapmak için yetkilinin hükümet olduğunu belirtti.

Terzi; “Her anlamda zor şartlarda yerel seçimlere gidiyoruz. Biz CHP’liler sadece belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi seçeceğimiz bir seçim olarak görmüyoruz. Biz 31 Mart yerel seçimlerin yoksulluğa, hukuksuzluğa, haksızlığa ve umutsuzluğa son vereceğimiz, bir başlangıcın seçimi olarak görüyoruz. Lüleburgaz’ın bu güne kadar çözülemeyen 2 sorunu bulunmaktadır. Bunlardan birisi çevre yolunun yapılmamış olması ve Lüleburgaz Deresi’nin ıslahının gerçekleştirilmemiş olmasıdır. Bu sorunları çözmekle yetkili olan yerel yönetim değil merkezi idare yani hükümettir. Lüleburgaz demokrasinin ve Cumhuriyet’in kalesidir. Bu nedenle kaleyi savunmaya devam edeceğiz. Kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi, kişisel hırs ve ihtiraslarımızı bir tarafa bırakacak, çocuklarımı ve torunlarımızı düşünerek daha fazla kenetleneceğiz. Lüleburgaz Belediyesi’nden 6 oklu bayrağımızı indirmeyeceğiz. Şimdi sizlerden daha büyük eser ve başarılara imza atmak için Lüleburgaz Belediye Başkanı’mız ve adayımız Murat Gerenli’ye destek istiyorum” dedi.

“BURADA BU İŞ BİTMİŞ”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, herkesten Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy istedi.

Gündoğdu; “Gerçekten sizlerin yüzüne ve gözlerinize baktığımda Murat Başkan sana hayırlısı olsun diyorum. Burada bu iş bitmiş. Ama halkın istediği, genel merkezin istediği, partililerimizin istediği geçen seferden daha fazla rekor bir oy ile seçilmendir. Şuraya bir çevre yolu yapamayanlar, Lüleburgaz Belediyesi’ni ‘biz alacağız’ diyorlar. Biz de onlara ‘bakın işinize’ diyoruz. Seçimlere çok fazla bir zaman kalmadı. Ama bu zamanı en iyi şekilde değerlendirerek, parti üyelerimizi göreve davet ediyorum. Ne kadar yakın akraba, eş, dost varsa, mutlaka gidin ve CHP’ye ve Murat Başkan’a oy isteyin. Bunu yaptığınız rekor oy gelecek. Lüleburgaz’da bir tarih yazacaksınız ve o tarihe tanıklık edeceğiz” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, herkesin sandığa gitmesini ve özellikle CHP’ye oy vermeyenleri ikna etmelerini gerektiğini belirtti.

“YÜZDE 70 ‘İ PATLATACAK İNŞALLAH”

Özkan; “Murat Gerenli ile geçen seçimde yüzde 66 aldık. Bu sefer başkanımız yüzde 70 ‘i patlatacak inşallah. Yaptığı hizmetler ile dürüstlüğü ve düzgünlüğü ile. Murat Gerenli, anne babasının hayır duasını almış bir arkadaşımızdır. Ben onunla gurur duyuyorum. Bu coşkuyu diğer partiler yakalayamaz. Onlarda sadece çıkar ilişkisi var ama bizde yok. Sevgili belediye başkanım seni yürekten kutluyorum. Lüleburgaz’a kattığınız katma değerlerden ve bundan sonra da yapacaklarınızdan hiçbir şüphemiz yok. ‘Tam yol ileri’ diyoruz” dedi.

Murat Gerenli’de görev süresi boyunca sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Pandemi sürecinde zorlu bir dönem geçirdiklerini her zaman vatandaştan yana olduklarını belirten Gerenli; “Bir dönem daha devam etmek istiyorum. Yapılacak işlerimiz var. Lüleburgaz’ın güzel insanları sizlere bir kez daha soruyorum. Bir, 5 yıl daha Lüleburgaz’da taş üstüne taş koymak, değer yaratmak, sevgiyi yaşatmak ve geleceğimiz için, aydınlık yarınları için var mısınız? Söz veriyorum sizi mahcup etmeyeceğim ve başınızı asla eğmeyeceğim. Yola çıkarken kimseyi ayırmayacağım ve ötekileştirmeyeceğim, dürüst, şeffaf ve hesap verilebilir bir belediyecilik yapacağım demiştim. Ve bu sözümü tutmanın onuru ile karşınızdayım bundan sonra da böyle devam edecek. Emin olun. Yaptıklarımız yetmedi, biliyorum kalanları da önümüz deki dönem de yapmaya devam edeceğiz. Trafik sorununu çözmek çok zor. Ama azaltmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Lüleburgaz’da yeni otoparkın yeri belli ve hazırlıklara başladık. Otoparkı hayata geçireceğiz. Lüleburgaz’ın 2 tane çevre yoluna ihtiyacı olduğunu gördük. Asla dikleşmedik ama dik durduk. Lüleburgaz’da bizden önceki dönemde yaşanan bütün sorunları bitirdik ve mahkemeleri geri çektik. Ben Ankara’ya ve İstanbul’a gittim. Neler yapmamız gerektiği konusunda mutabık kaldık. Lüleburgaz’da çevre yolu ve dere ıslahı ile ilgili bütün engeller kaldırıldı. Artık bunlar ilgili bakanlık ve müdürlükler tarafından yatırım planına alınmasını bekliyor. Israrla takip ediyorum. Bu dönem bunların hepsi bitecek. Önümüz de ki 45 günlük süreçte projelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz. Güneşli günler göreceğiz, inanın her şey çok güzel olacak. Rotamız aydınlık yarınlar, tam yol ileri” dedi.

Konuşmaların ardından hep birlikte kurdele kesimine geçildi.

285 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page